ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 17617 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Michal Hrůza přeložil turné

0 jsk 12.5.2021

Michal Hrůza se s ohledem na blížící se termíny tří mimořádných koncertů a přetrvávající nejistotu kolem podmínek pro pořádání kulturních akcí rozhodl turné Michal Hrůza Symphonica Tour přesunout na červen 2022. Podrobnosti vysvětlují v následujícím vzkazu všem příznivcům a zároveň zveřejňují nové termíny. Místa konání koncertů se nemění.

„Vážení a milí, tento vzkaz se nám nepíše vůbec lehce a do poslední chvíle jsme doufali, že ho nebudeme muset psát vůbec. Jde o to, že námi avizovaný červnový projekt Michal Hrůza Symphonica Tour musíme odložit na rok 2022. Okolnosti, které nás k tomuto kroku vedou, jsou spojeny především se situací kolem pandemie covid-19 a nejasnými vládními opatřeními, s nimiž se potýkáme. Do současné chvíle nám žádné ministerstvo, hygiena ani žádný jiný zodpovědný orgán nedokázali říct, za jakých podmínek a s jakými opatřeními bude možné koncerty zrealizovat. Vše jsou jen spekulace probíhající v médiích, na které se nemůžeme spolehnout,“ říká Hrůza.

„Všechny tři koncerty jsme plánovali tak, aby pro diváky byly opravdu intenzivním zážitkem. Nevšední hudební zážitek měl být propojený s prohlídkou vnitřních prostor, příjemnou atmosférou se sklenkou vína, zážitkovým cateringem atd. Na pódiu se v jeden moment setká Kapela Hrůzy, orchestr a dětský sbor, což čítá dohromady okolo stovky osob. Na celý projekt je zkrátka navázáno příliš mnoho lidí,“ dodává.

Nové termíny:
9. 6. 2022 – Zahrada Trojského zámku v Praze
17. 6. 2022 – Zámek Kačina
24. 6. 2022 – Hrad Špilberk v Brně

(foto: O. Pýcha)