Osek – V úterý 11. května byla v oseckém informačním centru, v areálu kláštera, zahájená výstava renomovaných pražských výtvarníků s názvem Mít svoje světlo.

Výstava nabízí tři desítky zajímavých děl, která prezentují jak žánrovou pestrost v přístupu k výtvarné tvorbě, tak i v prostorovém a tvarovém vnímání, ve formě vyjádření a v rozmanitosti výtvarných technik. Své práce v Oseku představuje Ludmila Smejkalová, Veronika Mokrošová, Iveta Plná, Aneta Juklíčková a David Mišák.

1205vystavakz2

Vernisáž se z důvodu vládních protiepidemických opatření nekonala. Expozice byla zpřístupněná veřejnosti v úterý 11. května od 9 hodin. Výstavu Mít svoje světlo můžete navštívit až do pátku 28. května, vždy od úterý do soboty , v době od 9–12 a od 12–17 hodin. Při návštěvě galerie je třeba dodržovat aktuální protiepidemická opatření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru