Hlavní obsah

V thrilleru podle Kinga zazáří Julianne Mooreová

Platforma Apple TV+ chystá na červen minisérii Lisey’s Story podle knižní předlohy slavného Stephena Kinga, který se podílel i na televizní adaptaci příběhu.

Foto: Apple TV+

Julianne Mooreová (Lisey’s Story)

Článek

Série má mít osm dílů a King na ní spolupracoval s režisérem J. J. Abramsem. Hlavní postavou thrilleru je Lisey, žena, které před dvěma lety zemřel manžel Scott, slavný spisovatel. Začnou se dít podivné věci, které Lisey donutí znovu řešit svou minulost. Vracejí se vzpomínky na jejich život, které už vytěsnila. Není si jista, co je vlastně realita a co sen.

Hlavní postavu ztvární Julianne Mooreová, hollywoodská hvězda, která se začala prosazovat u filmu v osmdesátých letech. Menší roli měla v notoricky známém Uprchlíkovi s Harrisonem Fordem, hrála i v Altmanově snímku Prostřihy, v komedii Dva v tom nebo ve filmu Hříšné noci.

Pitomý porno. Vítěz Berlinale s českou stopou se blíží do kin

Film

Pak přišla černá komedie Big Lebowski, absolutní kult, kde si zahrála ulítlou umělkyni, která chce otěhotnět s hlavním hrdinou flákačem Dudem. Následovala celá řada dalších známých filmů jako Hodiny, Potomci lidí, Single Man, Děcka jsou v pohodě, Bláznivá, zatracená láska a Pořád jsem to já.

V minisérii Apple TV+ si zahrají také Clive Owen, Joan Allenová, Jennifer Jason Leighová, Dane DeHaan či Ron Cephas Jones.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám