DomůAkční nabídkaJátra na kapry: Masové boilies na velké kapry plné játrových extraktů se...

Játra na kapry: Masové boilies na velké kapry plné játrových extraktů se silným pachem

- Reklama -

Játrové extraky se při výrobě nástrah na kapry používají odnepaměti. A není se čemu divit. Játra dokáže ve vodním prostředí vytvořit neodolatelné potravní signály, na které kapři okamžitě reagují.

Ilustrační foto: Chyť a pusť

A to i ty největší ryby! Výborné játrové boilies nabízí například česká firma MIKBAITS od ostříleného kapraře Michala Kučery. Toto játrové boilies je poskládáno z velmi kvalitních surovin a ve vodě má opravdu hodně zajímavé vlastnosti. O jaké boilies se jedná?

 

Játrové boilies MIKBAITS LiveriX

Dokonalé boilies „z dílny“ Michala Kučery, které je narvané živočišnými surovinami. Díky tomu tyto kuličky dokážou ve vodním prostředí vytvářet velmi silné potravní signály, které zlákají nejednoho kapra. Co boilies obsahuje? Třeba 25 % rybích mouček, které v takovém boilies prostě nemůžou chybět! Boilies LiveriX od Michala Kučery je dostupné na e-shopu Chyť a pusť.

Rybí moučky pak doplňuje vysoký podíl játrových extraktů, které mají zcela unikátní vlastnosti. Obrovskou výhodou boilies LiveriX je to, že játrové extrakty jsou jak sypké, tak tekuté. A to je zásadní! Obojí druhy játrových extraktů mají totiž rozdílné vlastnosti, díky čemuž při jejich spojení kuličky LiveriX vydávají mnohem atraktivnější pachovou stopu. Tohle je prostě bomba!

VIDEO: Jak vypadá boilies MIKBAITS LiveriX? 

Játrové boilies LiveriX je k dostání ve 3 příchutích. Rybáři si jej mohou vybrat v provedení Mazaná škeble, Magická oliheň a Královská patentka. Každá příchuť nabízí trochu rozdílný odér. Ptáte se na náš názor? Nemůžeme jinak! Za nás je nejlepší Královský patentka, která má opravdu hodně zajímavý pach, který se navíc moc líbí i velkým kaprům. Palec nahoru!

Kromě koncentrovaného masového základu je toto boilies velmi zajímavé i díky tomu, že je velmi „pevné“. Díky tomu jsou tyto kuličky opravdu výtečné při chytání na silně zarybněných vodách, kde je vysoký výskyt bílé ryby. Kuličky LiveriX vydrží i tyto nelehké podmínky, a pěkně „počkají“ na velké kapry, kteří jistě nebudou daleko.

Boilies MIKBAITS LiveriX se vyrábí ve dvou průměrech. Rybáři si je mohou obstarat ve velikosti 20 mm nebo 24 mm. Menší velikost je ideální do studenější vody, anebo pro rychlejší chytání. Pokud chcete, aby kulička byla ještě atraktivnější, není nic jednoduššího než ji okrájet. Díky tomu z kuličky sundáte tužší povrch, takže ta tak bude mnohem atraktivněji vysílat potravní signály.

Druhá velikost 24 mm je pak jako dělaná právě na silně zarybněné revíry, na kterých je velké množství bílé ryby, typicky třeba na řekách. Tyto 24 mm kuličky jsou ale i vhodnější pro chytání velkých kaprů, kdy potřebujeme mít boilies delší dobu na jednom místě. S tímhle rozhodně nic nezkazíte!

Náš tip pro úspěšné chytání velkých kaprů: K boilies nedoporučujeme nijak masivně krmit. Díky pevnému složení a koncentrované vůni a chuti, je toto boilies jako dělané pro „nenápadnou taktiku“. To znamená, k nastražené kuličce je ideální přihodit 5 až 15 stejných kuliček. Díky tomu vznikne nenápadné místečko, které zaujme především ty největší kapry.

Hodně rybářů to dělá tak, že tuto metodu používá poblíž velkých krmných míst, kde se krmí peletami nebo partklem. Je dobře známe, že velcí kapři do takových míst nenajíždějí, ale drží se spíše po okrajích. A právě tady pro ně nachystáme tvrdší játrové boilies LiveriX. Tohle funguje! Játrové boilies MIKBAITS si můžete obstarat na e-shopu Chyť a pusť.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -