Sociální sítě
Nahoru

Soundbar Sennheiser AMBEO nově podporuje 3D zvuk Sony 360 Reality Audio

Dokonalý televizní obraz musí být doprovázen vynikajícím zvukem. Barevný, detailní a především prostorový zvuk soundbaru Sennheiser AMBEO překvapí přesnou definicí 3D vykresleného prostoru nejen vpravo, vlevo, vpředu a vzadu, ale dokonce i nahoře a dole. Kromě 3D zvukových formátů Dolby Atmos, MPEG-H a DTS: X podporuje nyní soundbar AMBEO formát 360 Reality Audio od společnosti Sony.

Tyto akustické možnosti jsou ideální pro sledování filmů s množstvím prostorových efektů. Mimořádně poutavě ale působí i hudba vytvořená v 360 Spatial Sound společnosti Sony. Snadno dostupná je například prostřednictvím streamu živé hudby „nugs.net“.

Díky nejnovější aktualizaci firmwaru mohou majitelé AMBEO Soundbar poslouchat 360 Reality Audio přes Google Chromecast, což jim umožňuje streamovat hudbu ve 3D bez dalších zařízení. Jednotlivé nástroje: kytaru, klavír, basu stejně jako zpěv a sbory mohou umělci a tvůrci umístit do jakéhokoli místa 360° sférického zvukového pole, což dává další dimenzi vyjádření jejich kreativity. Díky technologii AMBEO Upmix získáte podobné prostorové efekty i ze stereofonní hudby.

Soundbar AMBEO od společnosti Sennheiser přináší dokonale přehledný 3D prostorový zvuk 5.1.4 a silné basy reprodukované z jedné sofistikované „reprosoustavy“ do jakéhokoli místa ve vašem obývacím pokoji, aniž byste potřebovali další reprosoustavy nebo externí subwoofer. Jeho cena je 65 000 Kč.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.