Česká verze English version
Cykloserver.cz

Aktuality

Na kole okolím Liberce křížem krážem

14.5.2021 08:29

Liberecký kraj nabízí mnoho možností pro sportovní vyžití, a to nejen pro pěší turisty, ale i pro nadšence do cyklistiky. Kam vyrazit? V článku najdete tipy na místa, která musíte vidět!

Bookmark and Share

Při pobytu v Jizerských horách by byl hřích neprozkoumat krajinu ze sedla jízdního kola. Okolí Liberce nabízí jak dramatické sjezdy, tak i pohodové rovinaté úseky, které zvládnete i ve společnosti dětí na rodinném pobytu.


Velmi snadná, ale přesto působivá je trasa podél řeky Jizery, kterou zvládnete jak na kole,  tak třeba i na kolečkových bruslích. Úseků, kde se na trasu nechá nastoupit je víc. Příjemná je trasa v Dolánkách u Turnova nebo úsek u hranic s Polskem, který vede přes oblíbené horské středisko Harrachov. Vyjížďku můžete spojit klidně s wellness pobytem pro dva v některém z horských hotýlků.


Náročnější cyklisté, kteří uvítají více adrenalinových zážitků by rozhodně měli zkusit tratě prvního českého singltreku v Novém městě pod smrkem. Na úbočí nejvyšší hory české strany Jizerských hor můžete zkoušet tratě různých úrovní klidně celý den. Příjemný odpočinek nabízí pak nedaleké lázně Libverda.


Cyklovýlet s wellness si jednoduše naplánujete na webových stránkách Spa.cz.
 

- inzerce -

Diskusní fórum pro: "Na kole okolím Liberce křížem krážem"

Názor Autor Datum a čas
V diskuzi zatím není vložen žádný příspěvek.

Fotogalerie

Žádné fotogalerie

Odkazy

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |