Policie kontrolovala nákladní dopravu. Na silniční kontroly se zaměří i v dalších dnech
Silniční kontrola. Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Na silnicích mosteckého okresu proběhla tento týden republiková dopravní akce, která byla zaměřena na kontrolu nákladní přepravy.

Policisté mimo jiné sledovali technický stav vozidel, dodržování doby řízení a odpočinku u řidičů komerční přepravy, kontrolovali potřebné doklady k řízení, vozidla převážející nebezpečné věci dle dohody ADR a zaměřili se na dodržování obecně platných ustanovení zákona o silničním provozu.

Hlídky vozidla stavěly na silnicích I. třídy v okresu. Policisté zkontrolovali celkem 11 vozidel. Během kontrol odhalili muži v uniformách tři přestupky v dopravě. Jeden byl řešen uložením pokuty v příkazním řízení a dva přestupky policie oznámí do správního řízení.

Na silniční kontroly se dopravní policisté zaměří i v následujících dnech.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru