Zde může být vaše reklama.

Jedou k poslednímu 32. kolo: Sigma hraje v Opavě, bodovat je povinnost

32. kolo: Sigma hraje v Opavě, bodovat je povinnost

foto: Petr Pelíšek

14. 05. 2021 - 14:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc hrají ve dvaatřicátém kole FORTUNA:LIGY venku. A jsou jasný favoritem. Jak by také ne, když mají za soupeře Opavu, což je první jistý sestupující z elitní soutěže. Duel je na programu v sobotu 15. května od 15.00.

Pět zápasů už Hanáci čekají na vítězství. Přijít by mělo tentokrát, papírově slabšího soupeře už těžko najdou. A povinnou výhru by měla Sigma uhrát i přes avizované možné testování mladých hráčů s výhledem na nový soutěžní ročník. „Hráči tady v klubu zůstanou, v Opavě nějaké změny budou, šanci možná dostanou ti mladší, uvidíme, jak to bude dál,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Chybět v olomoucké sestavě budou pro zranění záložník Lukáš Greššák a útočník Jakub Yunis. Navíc také stoper Florent Poulolo, který má na dva zápasy stopku za osm žlutých karet. Hrát už také nebude záložník David Houska, který je na odchodu z klubu, končí mu smlouva.

Utkání SCF Opava versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 15. května od 15.00 (rozhodčí Tomáš Klíma – Petr Caletka, Petr Antoníček).

Pravděpodobné sestavy
SFC Opava: Digaňa - Hnaníček, Kulhánek, Hrabina - Mondek, Hellebrand, Večerka, Nešický, Helešic  - Dedič, Smola. Trenér Alois Skácel.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý – González, Daněk, Breite, Hála – Chytil, Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články