Tipy na víkend Václava Žmolíka: seriál z kanadské divočiny, Janžurka a hlasování pro pořady Dvojky

14. květen 2021

Víkend na Dvojce bude patřit oslavě narozenin fenomenální herečky Ivy Janžurové. Těšit se můžete na sobotní Tobogan živě s Janžurkou nebo nedělní hru Králíček s herečkou v hlavní roli. Václav Žmolík pro vás každou sobotu po 14. hodině připravuje tipy na zajímavá místa v pořadu Po Česku. 

Český rozhlas Dvojka má čím dál víc posluchačů, ukázal to nejnovější průzkum poslechovosti. Velmi si toho vážíme a děkujeme!

Maria Chapdelainová a láska v kanadské divočině

Čtěte také

Jako tip na víkend Václav Žmolík doporučuje příběh o lásce v kanadské divočině s názvem Maria Chapdelainová. Je to vyprávění z časů, kdy lidé žili v harmonii s přírodou.

V neděli na Dvojce uslyšíte poslední osmý díl a celou četbu na pokračování můžete poslouchat zpětně na webu ZDE>> a v aplikaci mujRozhlas.

Nejvíc vás baví: Ondřej Havelka, Ester Kočičková a chlebíčky

Čtěte také

A jestli vás baví rozhovory, pusťte si zpětně Blízká setkání, najdete je na našem webu pěkně po pořadě všechny.

Tento týden si Tereza Kostková a Adéla Gondíková povídaly třeba s Ondřejem Havelkou, Ester Kočičkovou nebo lahůdkářkou Jindřiškou Šindelářovou o tom, jak se naučila skládat šunku.

A jestli máte Blízká setkání rádi, můžete jim dát svůj hlas v anketě Podcast roku.    

Dejte hlas podcastům Dvojky. Jak na to?

Dejte hlas podcastům Dvojky. Které to jsou?

Historie českého zločinu
Blízká setkání
Kriminálka
Jak to vidí...
Meteor
Úžasné životy
Osudové ženy
Zlehýnka Mariana Jelínka
O češtině od A do Z
Na vidličce Romana Pauluse
Příběhy z kalendáře
Dokuseriál
Káva o čtvrté
Stříbrný vítr
Omeletky
O původu příjmení

Máte rádi rozhovory v Blízkých setkáních každý všední den po 11. hodině? Nebo jste si oblíbili Historii českého zločinu, Jak to vidí... nebo jiný pořad? Dejte mu svůj hlas. Hlasovat můžete do 6. června pro jeden až tři pořady, které máte rádi.  

Pro svůj oblíbený podcast Českého rozhlasu Dvojka můžete již nyní hlasovat v anketě Podcast roku. Jak na to? Klikněte SEM >> na formulář. Do kategorie Veřejnoprávní podcast v levé části napište název alespoň jednoho pořadu Dvojky, který rádi posloucháte. Můžete napsat jeden, dva nebo tři. Je potřeba vyplnit i kategorii Autorský podcast.   

Vážení posluchači, děkujeme za váš hlas v anketě, díky i za vaši přízeň. Sledovat dění na Dvojce můžete i na našem Facebooku. Mějte se hezky, další tipy na víkend si můžete pustit příští pátek. 

autor: juk

Související