facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 14. 5. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Navrhněte boty pro Kimiho Räikkönena a vyhrajte mezinárodní soutěž v designu

Kimi's Creator ChallengeSpolečnost Acer, která je partnerem týmu F1 Alfa Romeo Racing ORLEN, vyhlásila mezinárodní soutěž v designu Kimi’s Creator Challenge. Soutěž je otevřena kreativcům a vyzývá je, aby navrhli závodní boty, které bude nosit Kimi Räikkönen na jednom z nadcházejících víkendů Grand Prix Formule 1, aby byly následně vydraženy na podporu organizace pro práva dětí Save the Children. Vítězný designer získá PC sestavu ConceptD Creator Studio (pracovní stanice + monitor). Návrhy lze zasílat prostřednictvím webové stránky Kimi’s Creator Challenge až do 1. června 2021.



Jak se zapojit do soutěže Kimi’s Creator Challenge

  • Účastníci si mohou stáhnout šablonu návrhu a pokyny prostřednictvím stránky soutěže a přes stejnou stránku se zaregistrovat a nahrát svůj design
  • O užším výběru tří nejlepších návrhů bude rozhodnuto prostřednictvím online hlasovacího kola, zatímco konečného vítěze vybere porota složená z Kimiho Räikkönena a představitelů společností Acer, Alfa Romeo Racing ORLEN a Sparco
  • Vítězný návrh obuvi bude vyroben, darován společností Sparco a bude nosen během závodním víkendu. Dále pak podepsán Kimi Räikkönenem a vydražen společně s notebookem ConceptD 7, aby byly získány finanční prostředky pro Save the Children
  • Vítěz bude vyhlášen v polovině června a získá ConceptD Creator Studio (pracovní stanice ConceptD 300 a monitor řady CP)

„Vytváření synergií mezi našimi partnery bylo vždy klíčovým cílem obchodního oddělení našeho týmu,“ řekl Yan Lefort, obchodní ředitel Alfa Romeo Racing ORLEN. „Nejenže pomáháme našim partnerům vytvářet hodnotu prostřednictvím působivých kampaní, ale také maximalizujeme návratnost jejich investic tím, že nejúčinnějším způsobem využíváme příslušná smluvní aktiva našeho partnera. U tohoto konkrétního projektu je koncept smysluplného partnerství ztělesněn přímou podporou dětí v nouzi prostřednictvím vztahu s naším charitativním partnerem Save the Children. Nejenže jsme se při vývoji tohoto projektu hodně bavili, ale také víme, že děláme dobře.“

Mezinárodní porota

Tři nejlepší designy bude hodnotit vážená porota, kterou tvoří Frédéric Vasseur, šéf týmu Alfa Romeo Racing ORLEN; Hajo Blingen, viceprezident pro marketing, společnost Acer Europe; Daniela Vignale, manažerka motosportu, společnost Sparco; a Kimi Rӓikkӧnen.

Porotci posoudí výslednou trojici příspěvků na základě originality, emocionálního dopadu, estetiky a technické proveditelnosti. Celkový vítěz získá ConceptD Creator Studio a jeho vítězný design bude během jednoho z nadcházejících víkendů Grand Prix Formule 1 uveden do praxe. Poté bude následovat charitativní aukce, z níž bude veškerý výtěžek věnován organizaci „Save the Children“.

Soutěž Kimi’s Creator Challenge bude probíhat ve více než 15 zemích v úzké spolupráci s místními partnery a bude také sloužit jako platforma pro speciální propagaci produktů. Další informace o tom, jak se připojit a odeslat svůj design, najdete na stránce Kimi's Creator Challenge.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.