Harry v rámci hovorů o duševním zdraví znovu otevřel svou 13. komnatu a v podcastu zvaném Armchair Expert herce Daxe Sheparda prohlásil, že za zdmi Buckinghamského paláce trpěl a oči mu otevřela až manželka Meghan Markleová (39).

Odchodem do Kalifornie prý „přerušil koloběh bolesti“, kterou prožíval v důsledku „genetické bolesti“, jež byla vštěpována už jeho otci Charlesovi (72), a ten ji ve výchově mimoděk předával svým dětem. „Ujistím se, že já ji nikomu dalšímu předávat nebudu,“ prohlásil během 90minutového podcastu.

Nejen to, ale i líčení utrpení při dospívání a strach z toho, že budou-li s Meghan pokračovat v obchodním modelu své rodiny, zopakuje se tragédie podobná té, jaká ukončila život jeho matky Diany (†36), což mimo jiné zmínil i v březnovém interview, znovu zapříčinilo dusno v paláci.

Jak zdroje z královské rodiny uvedly serveru Daily Mail, Harryho druhý rozhovor, a zvláště slova o tom, že mu Charles předával bolest, kterou jemu v mládí vtiskl princ Philip (†99), nebyla ku prospěchu vůbec nikomu.

„Působí to, že si dělají kariéru z pomlouvání té předchozí. Nikomu to nepomáhá,“ prozradil zdroj zasvěcený do dění v paláci. „A taky se mi zdá, že vinu pokaždé hází na ostatní,“ doplnil svůj pohled na Meghan a Harryho. Palác ani Clarence House, oficiální sídlo prince Charlese a jeho manželky Camilly (73), se k podcastu prozatím nevyjádřily.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
76 fotografií