Ochotská opět provokuje exmanžela? Vyprsená v bublinkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochotská opět provokuje exmanžela? Vyprsená v bublinkách!

Míša Ochotská
Míša Ochotská (foto Instagram)

Ještě před příchodem ledových mužů a lijáků se bývalá moderátorka Michaela Ochotská (36) stihla vyprsit ve vířivce. Těžko uvěřit, že před šesti lety přivedla na svět syna Andrého! Břiško má bez jediného tukového polštářku.

I když už nemusí udržovat postavu kvůli zpravodajské kostymérně na Nově, pořád na sobě maká. „I v covidové době jsme si našli náhradu za bazény a fitness centra. Pořídili jsme si kolečkové brusle, kola. Když máte dítě a vymýšlíte s ním pořád nějaké aktivity, tak to jde samo. A jógu cvičím kdekoliv, doma i na zahradě,“ popsala. Hlavně, aby takovou nálož sex-appealu rozdýchal její bývalý manžel Lukáš Rosol (35).

Velmi nelibě totiž nese, když se matka jejich syna snímky, které jsou podle něho příliš sexy. Už jednou za to do někdejší moderátorku vyplísnil, když se nechala vyfotit v bílé pánské košili na posteli a dožadoval se její soudnosti jako mámy.

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video se připravuje ...

S rakovinou bojující Kuklová se rozešla. Ochotská se zapojila do boje. A Hámovi zemřela maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.