Černého nelehký úkol ve Tváři: Přifoukli ho jako Adele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Černého nelehký úkol ve Tváři: Přifoukli ho jako Adele!

Muzikant Albert Černý
Muzikant Albert Černý (Facebook)

O emoce nebude nouze! Své pěvecké kvality bude muset předvést Albert Černý (32), který si vylosoval jednu z majitelek nejlepšího hlasu na světě – britskou zpěvačku Adele (33). Show Tvoje tvář má známý hlas se blíží ke konci a musí tak ze sebe vydat to nejlepší!

Už zítra se rozhodne o čtyřech účinkujících, kteří budou příští týden bojovat o vítěze osmé řady. A pokud chce mezi ně patřit i Albert, musí dojemný song Make You Feel My Love (Abys pocítil mou lásku) dovést k dokonalosti. „Adele mám moc rád, hodně jsem ji poslouchal, takže se docela těším,“ přiznává zpěvák. „Doufám ale, že to nepokazím,“ dodává s obavou.

V předchozích ročnících Tváře maskéři proměnili v dříve korpulentní zpěvačku Adele např. Martu Jandovou (47), Davida Krause (41), Vojtu Drahokoupila (25), Tatianu Dykovou (42) či Anetu Krejčíkovou (30). Jak se s emotivní písní popasoval Albert, můžete sledovat zítra od 20.20 na Nově.

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video se připravuje ...

Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.