„Vybrat koupelnu. Takovou, která bude něčím zajímavá, ale zase ne moc extravagantní, aby vás to časem nerozčilovalo, takovou, aby se vám brzo neokoukala, praktickou, aby na ní byl vidět bordel co nejmíň, bezpečnou pro děti, ale tak ty budou malý jen chvíli, nějaký sklo u sprchy asi bejt musí, halt se budou muset vyhnout a vůbec co tam maj co lítat, sakra. Ne úplně světlou, spíš asi tmavší, teplejší, ale taky ne moc,“ vypisovala Štíbrová své požadavky a fanouškům předložila finální návrhy koupelny v jejich prozatím nedostavěném domě v Lánech.

Luxusní, leč jednoduše řešené prostory obložené moderními keramickými deskami v odstínech šedé, smaragdově zelené a světle hnědé, imitující dřevo, oplývají obrovským zrcadlem, velkým umyvadlem a otevřeným, proskleným sprchovým koutem. Jedno ze speciálních přání Štíbrové bylo do koupelny zřídit záchod s vyhřívaným prkýnkem, neboť „to má frau Pártl“ (tedy její kamarádka Martina Pártlová).

Fanouškům se vizualizace velmi líbily, měli ovšem několik menších, nevyžádaných připomínek. Asi nejčastěji zaznívalo, že by bylo dobré kompletně oddělit záchod od koupelny, navíc se některým nepozdávalo vyhřívané prkýnko. „Děsí mě. Teplé prkénko vždycky znamenalo, že tam předtím někdo seděl moc dlouho,“ zavtipkovala jedna komentující.

Další Nikol varovali před bílými kachličkami na podlaze, neboť se okamžitě zašpiní. Negativní zkušenosti měli lidé i s otevřeným sprchovým koutem – voda se vylévala do zbytku koupelny a po každé koupačce museli vymopovat celou místnost. Zda se Štíbrová nechala nahlodat připomínkami a z finální podoby sejde, to se veřejnost dozví, jakmile s Petrem své hnízdečko dostaví.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
64 fotografií