OBRAZEM: Na Výstavišti v Lounech se konají do neděle Jarní trhy. Co tam můžete koupit?
Výstaviště v Lounech vítá návštěvníky. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Louny - Jaro se konečně probouzí ve vší své kráse. Zahrádkáři se po dlouhé zimě opět s radostí činí na svých záhoncích, sázejí zeleninu, či květiny. A konečně se také mohou nechat inspirovat na oblíbených trzích a výstavách pro zahradníky či zahrádkáře.

Společnost Diamant Expo po zrušení tradiční dubnové výstavy Dům a zahrada připravila na třetí květnový víkend JARNÍ TRHY, které se uskuteční již od pátečního rána na výstavišti v Lounech.

V termínu 14. – 16. 5. 2021 se budou návštěvníci moct za zpřísněných hygienických podmínek sjet do krásného parku lounského výstaviště, kde na čerstvém vzduchu pod otevřeným nebem budou moci nakoupit nejen to, co si žádá jejich zahrada, ale i to, na co budou mít zrovna chuť a plno dalších nezbytností.

Na JARNÍCH TRZÍCH najdete vše pro dům a zahradu - květiny, ryby, zahradní nábytek, hobby nářadí, domácí potřeby, kamínkové koberce, postele, sedací soupravy dekorace a proutěné zboží, klimatizace, tepelná čerpadla, izolace, uzeniny, sýry, oříšky a pekařské výrobky a mnoho dalšího.

Celá akce proběhne za zpřísněných hygienických opatření v souladu s nařízením vlády. Ale nebojte, dobrý pocit z návštěvy vám to nepokazí.

Jarní trhy probíhají na Výstavišti v Lounech v areálu Masarykových sadů, v odpočinkové zóně na severozápadním okraji Loun ve dnech od 14. – 16. 5. 2021, každý den od 9 do 17 hodin. Další informace o Jarních trzích najdete také zde nebo na Facebooku.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru