Virtuální vybíjená Knockout City bude prvních deset dní zdarma
zdroj: Electronic Arts

Virtuální vybíjená Knockout City bude prvních deset dní zdarma

15. 5. 2021 11:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Pokud jste už stihli zapomenout na existenci projektu jménem Knockout City, nikdo se na vás rozhodně nemůže zlobit. Osobně mu věstím asi tak zářnou budoucnost, jaká potkala projekt Rocket Arena (taky už vám to moc neříká, že?), vydavatelství EA ale zjevně nehází ručník do ringu.

Knocknout City je týmová střílečka 3 na 3, ovšem místo samopalů a raketometů zde hraje ústřední roli míč. Jedná se totiž o jakousi ztřeštěnou a mírně futuristickou variaci na vybíjenou. Aby se autorům podařilo nalákat co nejvíce hráčů, oznámilo nyní vydavatelství, že hra bude prvních deset dní od launche zcela zdarma přístupná všem.

zdroj: Electronic Arts

Bezplatná možnost hrát navíc nebude nijak časově omezená, oněch deset dní klidně můžete kompletně strávit v Knockout City jen s otravnými pauzami na záchod a sváču. Pokud se rozhodnete, že si na základě bezplatné zkušenosti hru nakonec pořídíte, dostanete za to celou řadu odměn, jako třeba epický skin na postavu, speciální emoty a prémiovou měnu.

Trochu jedovatě se mi dere na jazyk poznámka, že by z té free-to-play fáze hra nikdy neměla odcházet, protože ta jediná jí dává naději na přežití, ale kdo jsem, abych radil obchodním matadorům z EA. V oněch zmíněných deseti dnech se na hráče každopádně chystá i množství eventů, především ve spojení se streamery z Twitche.

Knockout City vychází 21. května na PC, současnou a minulou generaci konzolí a Nintendo Switch.

Nejnovější články