BYDLENÍ krásné Bernáškové: Tak to je PECKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

BYDLENÍ krásné Bernáškové: Tak to je PECKA!

Jana Bernášková má vyladěné bydlení plné harmonie.
Jana Bernášková má vyladěné bydlení plné harmonie. (Jiří Hurt)

Ze starého a tmavého bytu vykouzlila herečka Jana Bernášková s pomocí odbornice nádherný byt plný světla pohody!

Tak to je nádhera! Výběr a rekonstrukce bytu se náramně povedla známé herečce Janě Bernáškové a jejímu manželovi Rudolfu Merknerovi. Aby výsledek dopadl na jedničku, přizvali si manželé šikovnou designérku, která z tmavého bytu vykouzlila harmonický byt plný světla.

„Když jsme sem přišli poprvé, bylo to tu naprosto šílené. Byt byl v původním stavu z roku 1927, a navíc deset let neobývaný. Takže nás čekala totální rekonstrukce. Ale my v něm viděli ten vysněný domov… Velká tmavá koupelna bez okna, malinká kuchyňka, pokoj pro služebnou a zastavěná lodžie, na kterou se nic nevešlo. Navíc v celém bytě byly dveře, v obýváku dokonce patery. Vůbec se v tom nedalo fungovat,“ vyzradila podle Blesku Bydlení Bernášková. Proto neváhala a přizvala si odbornici.

Jana Bernášková: V kabelce nosím bábovičky

Video se připravuje ...

Principy feng-šuej

„Vyslechla si, co všechno máme rádi, po čem toužíme, co je pro nás nejdůležitější, co se nám nedaří, a naopak co si chceme v životě uchovat. Vím, že to zní zvláštně, ale vytvořila nám na základě toho profily, rozdělila byt podle zásad feng-šuej a odhalila naše sektory… Například obývák máme v sektoru rodinného života. Děti mají pokoje vybrané přesně podle toho, aby podporovaly jejich rozvoj, koupelna je v sektoru relaxace a kuchyň je v mém osobním sektoru. Jen kariéru máme v technické místnosti, kde je pořád špinavé prádlo a bordel,“  pověděla se smíchem herečka.

„Dnes ale celý ten byt miluji, protože vypadá přesně jako naše rodina. Je světlý a elegantní a zároveň je veselý a hravý. A navíc jsou u nás nejlepší párty,“ dodala Bety ze seriálu Ulice.

Více nejen o povedené rekonstrukci se můžete dočíst v květnovém čísle magazínu Blesk Bydlení, které je k zakoupení zde.

Více v magazínu Blesk Bydlení květen 2021.

 

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
15. 5. 2021 • 19:27

Bydlení pěkné, určitě to bylo za hodně peněz. Ovšem jejích fotek je zbytečně mnoho, proč je jich zde tak moc?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.