Díaz je v AC Milán šťastný, chce mu pomoci do Ligy mistrů

15.05.2021, 13:59
Aktuality
Brahim Díaz a Stefano Pioli (© AFP)
Brahim Díaz bude v dohledné době znovu řešit další budoucnost. Stále teprve jednadvacetiletý ofenzivní záložník patří Realu Madrid, letos hostuje v AC Milán a italský klub by rád dojednal prodloužení hostování. Sám fotbalista se koncentruje na své výkony...

Někdejší hráč Manchesteru City za Rossoneri zatím odehrál 37 zápasů a dal sedm branek. Klub z Apeninského poloostrova čeká náročná práce, součástí dohody s Realem Madrid o zapůjčení totiž není žádná opce.

"Tady v Miláně jsem velmi šťastný, je to neuvěřitelné město a skvělý klub. Od fanoušků se mi dostává lásky a cítím se zde skvěle," prohlásil.

"Teď chceme fanoušky uspokojit. Jak jsem vždycky říkal, prioritou je Milán a snažím se dělat maximum pro tým. Jsem spokojen s tím, jak si vedu," pokračoval.

AC Milán v uplynulých letech na své poměry strádá a od sezony 2013/2014 se nekvalifikoval do Ligy mistrů. Letos má velkou šanci to změnit, dvě kola před koncem je třetí a na pátý Juventus má k dobru tři body.

"Klub jako Milán musí hrát Ligu mistrů. Je to velmi důležitá soutěž a kvalifikace do ní pro nás znamená moc. Jako děti jsme všichni snili o tom, že si Ligu mistrů zahrajeme a jestli budeme takto pokračovat, můžeme si v ní zahrát," nechal se dále slyšet Díaz.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
Rox

Na Real ještě nemá a v AC ukázal nejakej potenciál. Na CAM zas tolik možnosti není, tak by to prodlouzeni dávalo smysl, opci asi Real nebude chtít.

Reagovat
Hafna

Problém je, že Zidane hraje bez AM, takže i kdyby mu bylo 27 a byl na vrcholu sil, tak na základ v Realu to být nemusí. Pokud nezmění styl, tak Odegaard i Diaz nemají u nich budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva tebou jmenovany jsou zrovna dost versatilni a maji zkusenosti s hranim na krajich zalohy.

Reagovat
Hafna

To beze sporu, ale na kraj má Real Viniciuse, Asensia, Rodryga a Hazarda. A upřímně Odegaard i Diaz se mi líbí nejvíc na AM.

Reagovat
bobis21

Přijde mi že se rozehrál až poslední měsíc, do té doby mi přišel docela nevýrazný.

Reagovat
Rox

To je pravda, ale 21 let je pořád ještě strašně málo, i když si to místní FM borci někdy neuvědomujou. Záleží taky jestli udržíme Hakana nebo ne, pak by byla nutnost koupit ještě jedno pořádný CAM.

Reagovat
bobis21

Jasně že je mladý, ale těch hráčů na hostování je teď docela dost a bude se z nich asi muset vybírat koho koupit a koho "vrátit", protože dohromady je to dost peněz. Tonali je asi jasný, ale kromě něj jsou to ještě Tomori, Dalot, Meite a právě Diaz. Minimálně Tomori by byl asi před tím v prioritách. Odchod Hakana by to samozřejmě změnil.

Reagovat
Rox

Tomori je jasnej a z těch tří je zase jasnej Diaz. Na CAM prostě není žádná alternativa a třeba by časem zvládnul i křídlo, který máme úplně otřesný. Kdyby byl Diaz zase na hostování jako náhrada, tak si nemůžeme vůbec stěžovat.

Reagovat
Morgue

Mě teda kdo ví jak nepřesvědčil. Pár zápasů a sezónu se blýskne, ale jinak nic moc.

Reagovat
1899-1995

Na lávku jako alternativa není špatnej, neremcá a pár dobrých zápasů si taky dal. Nicméně by to chtělo masterclass na AM, což Calha ani Diaz nejsou.

Reagovat
GEGE

Na to kolik dostal prostoru tak velmi slušná sezona. Real ovšem umí prodávat a neodchází se z tama za levno...

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter je plny toho, ze Zidane po sezone konci...

Reagovat
AngryPrd

Ked chce ist Calha prec nech kludne ide. Nema zmysel drzat niekoho a navysovat plat ked iba trucuje. Aj tak mi pride Calha dost naladovy a labilny. Diaz je dobry. Za tak malo casu co dostal ukazal dost. Vsetci, ktori nehraju na plno pre klub by mali velmi rychlo odist. Su stale hraci, ktori by s radostou hrali za AC. Aj Donnarumma nech pali ked mu je malo to co zaraba. Calha a Casti out - Diaz a Hauge in a bude dobre.

Reagovat
swatm

no s Haugem to zatím vypadá že půjde pryč na hostování, ale spekuluje se, že by mohl být součást kompenzace za De Paula, uvidíme co AC vymyslí

Reagovat
AngryPrd

Uprimne nechapem preco. On dostal velmi malo priestoru ale v EL za ten malicky cas ukazal dost na zaklad.

Reagovat
AngryPrd

Sorry na zaklad asi nie ale urcite si zasluzi viac hrat ako taky Casti

Reagovat
swatm

naprosto s teboou souhlasím

Reagovat
Morgue

Tak takový Tonali za AC hrát chce a stejně mu to moc nejde..

Reagovat
AngryPrd

Ale je mlady, potencial ma velky a tiez je to jeho sen hrat za AC. Urcite bude casom opora pre AC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele