Mostečan vypáčil popelníkem dveře do obchoďáku a pak tam kradl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na nezvanou návštěvu do obchodního domu přišel 47letý muž z Mostu. Vybral si k tomu noční dobu, kdy na ulicích nikdo nebyl.

Před tím odcizil u budovy venkovní kovový popelník a následně jím vypáčil venkovní dveře do jedné z provozoven v objektu. "Vnikl dovnitř a zde měl z trezoru odcizit finanční hotovost a ze stolu mobilní telefon. Také si připravil k odcizení počítač, herní konzoli a skartovač, které si dal do deky. Tyto věci však zanechal na místě. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 27 tisíc korun," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Odcizené věci nebyly zajištěny. Peníze muž utratil a mobilní telefon prý komusi prodal. Vyšetřovatel muže obvinil z přečinu krádeže vloupáním a stíhá ho na svobodě. Za krádež vloupáním může soud muže potrestat až na dva roky odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru