Lidé (Lidé)
Lidé  |  15.05.2021 13:54:16

Logicor si otevírá pobočku v České republice a jmenuje Pavla Ruferta hlavním manažerem pro aktiva a výstavbu

Logicor, přední majitel a provozovatel logistických areálů v Evropě, oznamuje otevření nové pobočky v Praze v České republice. Pobočka je v provozu od 1. května 2021.

Hlavním manažerem pro aktiva a výstavbu Logicor v České republice, který bude pražskou pobočku řídit, je Pavel Rufert. Ve své nové funkci bude Pavel odpovědný za posílení tržního podílu společnosti Logicor, zajišťování nových nájemníků a dohled nad kupováním pozemků a výstavbu nových projektů na podporu dalšího rozšiřování portfolia spravovaných nemovitostí a pracovního týmu.

Pavel má víc než 10 let zkušeností v průmyslovém a komerčním sektoru a přichází ze společnosti P3, kde působil jako manažer pro pronájmy a jeho povinnosti zahrnovaly získávání nových nájemníků jak pro stávající areály, tak pro areály budované na míru, vyjednávání pronájmů, řízení projektů, budování zákaznických vztahů, zajišťování nových pozemků a poskytování nemovitostí ke koupi. Před působením ve společnosti P3 pracoval šest let jako konzultant pro společnost Jones Lang LaSalle Czech Republic, kde jednal jménem pronajímatelů a nájemníků z oboru automobilového průmyslu a jiných výrobních odvětví, FMCG, 3PL, velkoobchodu, maloobchodu a e-commerce.

Bartosz Mierzwiak, generální ředitel Logicor pro Střední, Východní a Severní Evropu, říká: „S potěšením konstatuji, že společnost Logicor pokračuje v pozitivním rozvoji svého postavení na trhu Střední a Východní Evropy nejen jmenováním Pavla jako hlavního manažera pro aktiva a výstavbu, ale také otevřením nové pobočky se sídlem v Praze. Rozšíření pozemkového vlastnictví a další investice v tomto regionu na pomoc našim zákazníkům při rozšiřování jejich obchodních provozů jsou jednou z našich hlavních priorit.”

Logicor provozuje logistické areály v České republice od roku 2014 a v současné době spravuje v zemi asi 64 000 čtverečních metrů.


Logicor je jeden z předních vlastníků a provozovatelů moderních logistických areálů a distribučních středisek v Evropě. K 31. prosinci 2020 jsme vlastnili portfolio 606 kvalitních nemovitostí s pronajímatelnou plochou 13,6 milionu čtverečních metrů na hlavních evropských logistických trzích. Logicor má svá sídla v Londýně a v Lucemburku.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688