Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou ženu Jeremyho Jacksona Loni Willison vyfotili v ulicích LA, jak tlačí vozík se svými věcmi. S cigaretou u pusy pak přebírala oblečení. Loni potkal smutný osud, na ulici žije od roku 2016, trvá ovšem na tom, že se jí daří dobře.

Fotografie bývalé modelky jako bezdomovkyně šokovaly svět už loni v říjnu. Celé dva roky předtím o ní nebylo slyšet. Na ulici se ocitla poté, co přišla kvůli psychickým problémům a závislosti na pervitinu o dvě zaměstnání a neměla na nájem.

Willison trvá na tom, že ničí pomoc nepotřebuje a s přáteli, které dřív měla, si nepřeje být v kontaktu. Je prý schopná sehnat si vše, co potřebuje.

„Nemám telefon, ale mám jídlo a mám kde spát. Občas seženu nějaké peníze a jídla v kontejnerech u supermarketů je spousta,“ uvedla loni pro The Sun.

Za hvězdu Pobřežní hlídky se Loni provdala v roce 2012, o dva roky později přišel turbulentní rozvod a od té doby to s ní šlo z kopce.

Daily Mail dokonce v minulosti povolal na pomoc specialistu na protidrogovou léčbu Larryho Marinelliho, který pro Loni vypracoval detailní plán léčby, aby jí pomohl. Bohužel Loni léčbu odmítla a do 24 hodin se vrátila na ulici.

Reklama

Další články

Načítám