Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

8 krásek zabojuje o titul Miss České republiky: Která je vaše favoritka

Supersemifinalistky Miss České republiky.
Zdroj: Se souhlasem Miss České republiky / koláž eXtra
+ Další 4 fotografie
soutěž

V sobotu 15. května večer proběhne finále soutěže krásy Miss České republiky. O vítěznou korunku zabojuje osm supersemifinalistek. Celým večerem bude provázet herec a komik Jakub Kohák. Najdete mezi nimi svou favoritku?

To jsou ony! Osm porotou vybraných nejkrásnějších dívek České republiky, které zabojují o prestižní korunku krásy a postup na světovou soutěž. Vítězka Miss České republiky získá i osobní automobil.

Velká výzva pro vítězky předchozích ročníků

Večer bude moderovat známý komik a herec Jakub Kohák, který si u organizátorů vyžádal, aby večerem provázel po boku vítězek předchozích ročníků, které chtějí být moderátorkami.

Požadavek Jakuba Koháka organizátoři na poslední chvíli schválili. Pro komika bude moderování tedy opravdu a doslova krásným zpestřením, což se nedá asi předem tak jasně říci o vítězkách loňských ročníků. Pro Nikolu Kokyovou, Miss České republiky 2019, a Ivetu Maurerovou, Miss České republiky 2018 to bude jistě adrenalin.

O titul krásy v soutěži Miss Česká republika bude bojovat Kateřina Šimonková (20) z Krnova, Kristýna Hyská (20) z Nespek, Diana Paravanová (19) z Otrokovic, Natalia Al-Imamová (20) z Prahy, Valerie Herianová (20) z Ústí nad Labem, Simona Šimková (24) z Jihlavy, Jana Krojidlová (20) z Čelákovic a Magdaléna Říhová (19) z Domašína.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy