Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chtěli byste si pořídit nový iPhone, Mac, iPad, nebo třeba Apple Watch, ale nechcete aktuálně utratit celou částku najednou? Pak pro vás máme poměrně zajímavý tip, díky kterému můžete situaci snadno vyřešit, a to aniž byste ve finále zaplatili o korunu navíc. Obchod iStores.cz totiž pro své zákazníky připravil exkluzivní akci Víkend bez navýšení a nakoupit tedy můžete na splátky s 0% navýšením.

iStores.cz vikend bez navyseni

Tou vůbec nejlepší výhodou je, že se akce vztahuje na téměř všechny produkty z nabídky obchodu. Například úplně nový MacBook Air můžete získat za 1 499 Kč měsíčně, iPad Air za 849 Kč měsíčně a iPhone 12 za 1 149 Kč měsíčně. Jak to pak v praxi funguje? Hodnota vybraného zařízení se vám rozpočítá do 20 splátek tak, abyste zaplatili přesně původní částku a neutratili ani korunu navíc. Má to ale jeden menší háček. Jak už z názvu akce vyplývá, tato nabídka je platná pouze během tohoto víkendu, tedy od 14. do 16. května. Přesně proto byste neměli otálet a akci tak nepromeškali.

istores.cz víkend bez navýšení produkty

Atraktivní bonus poté můžete získat při nákupu iPhonu 12 Pro a 12 Pro Max. Nejen, že si tyto kousky můžete nyní pořídit na splátky bez navýšení, ale zároveň k nim dostanete poukázku v hodnotě 1 000 Kč na další nákup. Na své si přijdou i ti, kteří mají spadeno na nový Mac. K vybraným modelům totiž zdarma získáte elektronickou licenci na Microsoft Office 365 v hodnotě 1 690 Kč.

Více informacích o Víkendu bez navýšení a bonusu naleznete zde

Dnes nejčtenější

.