Hokejista Moniky Absolonové: UTAJENÁ LÁSKA S HEREČKOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hokejista Moniky Absolonové: UTAJENÁ LÁSKA S HEREČKOU!

Monika Absolonová a Tomáš Horna
Monika Absolonová a Tomáš Horna (profimedia.cz)

Monika Absolonová (44) nebyla první slavnou ženou v náručí někdejšího hokejisty Tomáše Horny (40), s nímž se na prvního máje místo polibku pod rozkvetlou třešní rozešla. Ještě než se dali dohromady, měl současný kondiční kouč poměr se slavnou herečkou. Dohromady se dali na stejném místě jako s Absolonovou!

Po rozchodu zpěvačky a sportovce vyplouvají na světlo nové informace o Hornovi. Třeba ta, že ještě než poznal Moniku, měl mít románek s Yvettou Blanarovičovou (57). Podle dobře informovaného zdroje prý mezi nimi nezůstalo jen u platonické lásky.

Setkání v baru

„Setkali se v jednom pražském baru. Líbali se, byli jako jedno tělo. I ptáci špitají o jejich sexu na záchodě,“ nechal se tehdy slyšet zdroj deníku Blesk. Tento fakt potvrdili i další hokejisté. „Spoluhráči Tomáše se nad tím stále baví, jeho telefon je plný MMS zpráv, na kterých je malý, ale šikovný čertík,“ podotkl další z hráčů. Nejedná se o náhodu, vždyť herečka se právě rolí šibalského čertíka proslavila v pohádce Princezna ze mlejna.

Absolonová na narozeninách Gotta: Kvůli němu přerušila dovolenou!

Video se připravuje ...

Mlčí o tom...

„Jako ženská je pěkná,“ připustil Horna. Mnohem víc než samotná otázka na Yvettu ho ale trápilo, jak se informace ohledně románku objevila. Blanarovičová dodnes drží bobříka mlčení. „Všechny první lásky jsem měla sportovce. Uměla jsem s nimi tak nějak lépe zacházet než s umělecky potrefenýma klukama,“ prozradila pak nedávno při natáčení pořadu VIP Prostřeno!.

Poznali se v baru

Horna se s Absolonovou poznali se ve vyhlášeném pražském baru Kozička. Tehdy byl Tomáš ještě ženatý, takže Monika čelila nařčením, že odvedla tátu od rodiny. Ve skutečnosti ale hokejista už s manželkou nežil. V srpnu 2016 ji Horna požádal o ruku, ale k svatbě nedošlo. Ze vztahu mají dva syny – Tadeáše (5) a Matouše (2).

Na prvního máje

„Rozchod je vždy smutná věc! Navíc když je to táta vašich dětí,“ svěřila se zpěvačka poté, co na prvního máje oznámila rozchod s Hornou. Bývalý hokejový útočník z Kladna si sbalil věci a odstěhoval se z baráku. A Absolonová se prý dozvídá věci, které ani nechtěla vědět. „Od té doby, co jsme se rozešli, tak se dozvídám takové věci na něj, že místo toho, abych byla smutná, tak cítím ohromnou úlevu a smutek se přetavuje v úžas z toho, že jsem netušila, co se odehrává jinde. Není to v jedné sféře, je to v mnoha sférách,“ uvedla na adresu kondičního trenéra béčka fotbalové Sparty...

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
18. 5. 2021 • 19:00

po cele praze je plno soukr.skol a tak mate Magistra fotografa a dalsi titulovane lidi !A iveta byla stale ve scenkach Novotneho v TV ,no a proste to jsou okruhy kde se smrtelnik nedostane

-bello-
18. 5. 2021 • 01:02

Blanarovičová je herečka ? Ze Slovenska sem přitáhla za prací a zahrála si v pohádce čertíka.K čemupak se vypracovala potom ?
Že se jde mrouskat s hokejkou i na hajzl, jen aby se tady udala je dost hnusný.
Absolonová je proti ní hvězda, jak zpěvem, tak vtipem , tak normálností.
Pipka Blanarovičová - no ... , radši pomlčet - blbá jako pučtok a od dob Trošky o ní já nic nevím.

mbmb
17. 5. 2021 • 07:36

Hokejista vypada takovy chudacek jako Radek od Lucie B.ze neslozi ani holou vetu a ejhle miluje starozitnosti ! P.S: Herecka je Iveta je velice krasna a vypada mlade

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.