Nejtajemnější pár: Paní Colombová od DiCapria konečně promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejtajemnější pár Hollywoodu: Paní Colombová od DiCapria konečně promluvila!

Do společnosti jedině inkognito!
Do společnosti jedině inkognito! (Foto Profimedia.cz)

Chodí spolu už čtyři roky, přesto svůj vztah nikdy veřejně nepropírali. Tedy až doposud. Minulý týden Camila Morroneová (23) sdílela fotku, kterou vyjádřila podporu svému příteli Leonardu DiCapriovi (46), a strhla tím lavinu otázek. Mimo jiné i tu, zda se v ráji náhodou neschyluje k bouři...

Ti dva si své soukromí přísně střeží. Za čtyři roky společného soužití na sociálních sítích nezveřejnili jedinou společnou fotku. I na různých akcích se pohromadě objevují zřídkakdy, a tak se fotografové předbíhají, komu se Lea s Camilou podaří vyblýsknout. Nebýt důvěryhodných zdrojů z hercova blízkého okolí, ani bychom nevěděli, zda spolu ti dva ještě randí. Jenže minulý týden se stalo něco, co celý tenhle příběh ještě víc zamotává: Camila po letech mlčení konečně »promluvila«!

Skrytá pravda

Sice pouze obrazně, ale přece! Slova zkrátka někdy nejsou potřeba, stačí zvolit správnou formu a každý ono kýžené sdělení pochopí. A krásné Camile k tomu stačilo pouze zveřejnit jednu obyčejnou fotku… Navíc fotku, kterou už každý dobře znal. Jde o jeden z prvních snímků z natáčení filmu Krvavé prachy, který se chystá na motivy stejnojmenné knižní předlohy Davida Granna. Leonardo DiCaprio v něm ztvární jednu z hlavních rolí. A protože je dějová linka filmu tak trochu kontroverzní (věnuje se vraždám indiánů, na jejichž území byla v minulém století nalezena ropa), někteří fanoušci už Lea počastovali ne zrovna lichotivými názory. Co tímto neobvyklým krokem chtěla Morroneová říct? Že svého milého bezmezně podporuje a že je na něj hrdá? Možná ano. Existuje ale ještě jeden alternativní výklad celé situace: Camila se snaží zamaskovat, že to ve vztahu poslední dobou tak úplně neklape...

Chyť mě, když to dokážeš. Trailer filmu s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích

Video se připravuje ...

Nervozita stoupá...


O neshodách sympatického páru se nedávno zmínil jeden z DiCapriových přátel. „Je všeobecně známo, že když se Leo snaží dostat do role, nevnímá nic ani nikoho kolem sebe,“ řekl zdroj magazínu OK!. Další zase potvrdil, že Camile nedělá dobře vztah na dálku. Leo je totiž během natáčení na druhém konci Spojených států, na což kráska teď, po době covidové, kdy měla miláčka pořád doma, není zvyklá. „Pořád si volají, ale je znát, že jsou dost nervózní.“ Ona Camilina tichá podpora na Instagramu měla všechny tyto spekulace vyvrátit. Jenže je spíš naopak přiživila. Dámy, které mají na jednoho z nejúspěšnějších herců současnosti zálusk, už si mnou ruce a dávají Morroneové měsíc, maximálně dva… Možná se ale vůbec nic neděje, všechno šlape, jak má. A Leo pouze po čtyřech letech své lásce dovolil mluvit o soukromém životě na veřejnosti. Ať už je to jak chce, alespoň víme, které dva instagramové účty budou v příštích týdnech nejsledovanější: @camilamorrone a @leonardodicaprio.

Leonardo DiCaprio v The Ellen Show mluví o svém novém dokumentu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.