Zase to nevyšlo! Katie Holmesová pustila zajíčka k vodě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zase to nevyšlo! Katie Holmesová pustila zajíčka k vodě...

Katie Holmesová
Katie Holmesová (profimedia.cz)

Ze začátku to byla láska jako trám, nakonec se ale herečce Katie Holmesové (42) ani tentokrát nepoštěstilo najít toho pravého. Po 8 měsících oznámila rozchod s restauratérem Emiliem Vitolem Jr. (33).

Konec vztahu oficiálně potvrdil hereččin mluvčí. Pár se prý rozešel v dobrém a chce zůstat přáteli. „Zjistili, že jim to líp klape jako kamarádům. Užili si to spolu, ale prostě to nevyšlo,“ prozradil zdroj z jejich okolí. Katie se prý chce soustředit hlavně na svou práci a dospívající dceru Suri (15), kterou má se svým »ex« Tomem Cruisem (58), hvězdou série Mission: Impossible.

Katie Holmesová s ex-přítelem: 

Video se připravuje ...

Katie loni v září pořádně překvapila fanoušky, když ji paparazzi načapali na klíně o 9 let mladšího Emilia při vášnivé líbačce. Své soukromí si totiž krásná herečka obvykle pečlivě střeží a dává si pozor, co ukáže světu. Nový románek ale jako by ji úplně proměnil. S Emiliem hodili starosti za hlavu, užívali si romantické procházky a obědy v jeho restauraci v New Yorku a zdálo se, že ze sebe nemůžou spustit ruce ani na veřejnosti. „S ním je Katie konečně zase sama sebou,“ říkali tehdy její přátelé. Vášeň už ale nejspíš vyprchala...

Styl podle Katie Holmesové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.