Radůza, vlastním jménem Radka Vranková, byla vdaná za spisovatele Josefa Urbana (56). „Řeším finanční věci z manželství, dluhy v řádech milionů,“ upřesnila v podcastu magazínu Reportér. A jak k dluhům z roku 2017 vůbec došlo? „Dobrovolně jsem podepsala směnku, takže v tom nejsem nevinně,“ pouze naznačila. Na otázku, jestli se k tomu její bývalý manžel nezná, se jí moc odpovídat nechtělo: „To já nevím, co dělá... Možná se taky snaží...“

Je to kartáč

Se synem Attilou (14) a dcerou Asenou (12), které má písničkářka z předchozího vztahu s tureckým expartnerem, se už dokonce přestěhovala do podnájmu v Berouně. „Musím prodat náš kladenský dům i některé nástroje, například elektroakordeon nebo svoji vůbec první kytaru. Je to fakt hodně velkej kartáč... Musela jsem vyhodit během stěhování spoustu věcí a teď sedím na těch krabicích a říkám si – jak to jako bude dál? Zvládnu splatit takových peněz?“ posteskla si Radůza.

Slzy a kůže

„Vím, že budu splácet tu obrovskou částku deset let. Hodně jsem se naplakala, ale jsem ve fázi, kdy tu hrůzu opouštím. Děti mi naštěstí neskutečně pomáhají. Jednou za mnou přišel kluk a říkal mi, jestli bychom neprodali jeho lego, jestli by to nepomohlo...“ prozradila písničkářka. I když má za sebou více než roční výpadek koncertních příjmů, je přesvědčená, že to zvládne. Dokonce prošla rekvalifikaci a nyní pracuje s kůží. „Otevřela jsem si vlastní e-shop a vyrábím originální kabelky nebo popruhy na kytary,“ prozradila.

VIDEO: Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty 

Video
Video se připravuje ...

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií