Morávkovou z Ordinace hned tak něco nezlomí: Můžou za to rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Morávkovou z Ordinace hned tak něco nezlomí: Můžou za to rodiče!

Dana Morávková
Dana Morávková (Alensa)

Herečka Dana Morávková (49) se loučí s Ordinací v růžové zahradě a na otevření divadel si bude muset ještě chvíli počkat, životní optimismus přesto neztrácí. V současné době je pro ni nejdůležitější zdraví vlastní i těch nejbližších.

Ačkoli se na natáčení seriálu pohybovala mezi lidmi, kteří covid prodělali, sama se ještě se zákeřným virem popasovat nemusela. „Musím to zaťukat, já jsem koronavirus neprodělala, vitamíny jím tak normálně jako každý a stejně tak i ovoce a zeleninu,“ svěřila se herečka webu Super.cz.

Dana Morávková se sama diví, že se jí virus stále vyhýbá. Do kontaktu s ním totiž už několikrát přišla. „Opravdu mnoho lidí kolem mě covid na natáčení mělo. Potkávali jsme se, měli jsme spolu i dialogy,“ přiznala Morávková.

Dana Morávková po 11 letech končí v Ordinaci: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku!

Video se připravuje ...

Herečka může pouze spekulovat, proč se ještě koronavirem nenakazila. Pár teorií ovšem má. „Já jsem ale pořád testovaná, takže jsem to neprodělala a byla jsem i na testu, jestli mám protilátky a nemám je. Asi mám dobrou imunitu a myslím, že za to hodně vděčím rodičům, dětství a vrcholovému sportu,“ dodala v rozhovoru herečka.

Dana Morávková a další herci pomáhají s Andělem na drátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.