Patrasová o chování Slováčka: Tohle fakt Felix dělá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patrasová o chování Slováčka: Tohle fakt Felix dělá?!

Felix Slováček promluvil o svém milostném životě.
Felix Slováček promluvil o svém milostném životě. (Blesk)

Felix Slováček si to umí zařídit. Již sedm let totiž žije na dvou frontách a pečují o něj dvě ženy - manželka Dáda Patrasová a jeho milenka Lucie Gelemová. Zatímco Lucie se o Felixe stará v jejich hnízdečku lásky, Dáda mu vyváří v jejich rodinné vile. Nyní královna dětských srdcí vyzradila detaily soužití se záletným manželem.

Je otázkou, zda se Dáda Patrasová smířila se vztahem manžela Felixe SlováčkaLucií Gelemovou a celou situaci prostě bere s nadhledem a saxofonistovi vztah s milenkou toleruje, aby s ním stále mohla trávit nějaký čas, nebo jestli pouze rezignovala a kvůli jeho dlouholeté aférce trpí. Jedno je jasné, Slováček si s tím hlavu rozhodně neláme.

Patrasová slaví a bilancuje. Co by dělal jinak? A Žilková to nandala Agátě

Video se připravuje ...

Kdykoliv se mu zachce, tak se sebere a odjede do vinohradské vily, kde dostane pořádně najíst, a naopak, když má náladu na klidné posezení u vínečka, vyrazí za partnerkou Lucií. Jeho chování je podle mnohých těžce suverénní a egoistické, což potvrdila i samotná Dáda. „On je tady pořád, denně. Prostě užívá svého privilegia. A jestli něco je mimo, tak je… Chová se tu naprosto suverénně, normálně, a jestli někde něco je, tak to je jeho problém,“ pověděla podle tn.cz Patrasová.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
17. 5. 2021 • 18:50

Pokud je "na každém šprochu pravdy trochu", tak Felix si s věrností nikdy nelámal hlavu. Většinu času trávil na zájezdech, vystoupeních, s přáteli... doma toho času možná trávil méně než teď, když přenocovával u Gelemové. Takže pokud je Dáda na takový život s ním zvyklá, v jejích očích se život vrátil do normálních kolejí. ;-) A asi opravdu vrátil, ne jenom v jejích očích.

Dianthos
17. 5. 2021 • 18:44

Dáda to ale vyjádřila jasně, pomotaného nic nemá. Vito je 25 let její ctitel, ona ho má ráda, ale prostě miluje Slováčka. A i poté, co s ním prožila za život, by ho neměnila a opět by si za manžela vybrala jeho. Je to prostě čistá, láskyplná duše, která miluje svou rodinu a ráda jim vaří, vytváří rodinnou pohodu. Jak byla krásná navenek, tak je zřejmě krásná i uvnitř. Na rozdíl od Gelemové, která na ní veřejně útočí a namalovala jí obraz s lejnem na hlavě, Dáda se pouze vypovídává ze svého žalu a vyplavuje ho alkoholem. Myslím si, že Felix si ten rozdíl mezi svými dvěma ženami uvědomuje.
A jestli Dáda ze sebe před lidmi dělá hlupačku nebo ne, to jí asi tolik nezajímá jako to, aby si udržela svého záletného manžela.

bestteckaie
16. 5. 2021 • 13:32

Chová se tu naprosto suverénně, normálně, a jestli někde něco je, tak to je jeho problém,“ pověděla podle tn.cz Patrasová.
Chacha, prý je to jeho problém. Pokud sexuje s krasnonohou Gelemovou, tak to jako problém určitě nevnímá. Takové klišé, prý jeho problém, hotovo, to jsem mu to nandala. 😂😂

Locust
16. 5. 2021 • 13:03

Booože,! co na tomhle opelichaném dědkovi ty "jeho" ženské vidí..Hlavně proč to pořád vše propírají na veřejnosti..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.