Organizace Excel propouští dva hráče její League of Legends sekce

16. 5. 2021 – 20:00
0
Organizace Excel propouští dva hráče její League of Legends sekce
zdroj: Riot Games

K týmu se připojuje Čech Denyk.

Tým hrající v nejvyšší evropské soutěži LEC se rozhodl k razantní změně. Organizace Excel se už po několikáté v řadě nedokázala probojovat do playoff a vedení League of Legends sekce tak přistoupilo k tvrdšímu řešení. Midlaner Paweł “Czekolad” Szczepanik a support Tore “Tore” Hoel Eilertsen jsou nuceni tým opustit a hledat si místo jinde. Zatímco Czeckolad se k League of Legends Excel sekci přidal začátkem tohoto roku, Tore byl součástí týmu skoro dva roky.

Změna však není vždy negativní. Novými oporami týmu se totiž stávají hráči Erlend “Nukeduck” Våtevik, dříve hrající za Astralis a Petr “denyk” Haramach, který přichází z týmu Misfits. Právě denyk je jeden ze čtyř Čechů, kteří reprezentují naši republiku v nejvyšší evropské League of Legends lize. Denyk se tak připojí k Patrikovi, dalšímu Čechovi a společně budou bezesporu neohroženou dvojicí na spodní lince.

Právě v těchto dnech můžeme sledovat turnaj MSI, odehrávající se na islandském Reykjavíku, na kterém v Top 6 týmech soupeří další dva Češi - Carzzy a Humanoid společně s týmem MAD Lions. O výsledcích jednotlivých částí turnaje vás budeme v budeme v budoucích dnech dále informovat.