Kouč Jarolím se po porážce od Sparty pustil do rozhodčích. Ovlivnili zápas, zlobil se

Sport Sport
16. 5. 2021 21:14
Devět branek, ale také hodně emocí přinesl zápas 32. kola Fortuna:Ligy mezi Mladou Boleslaví a Spartou. Domácí se po porážce 4:5 cítili ukřivděni. "Nikdy to nedělám, ale tentokrát si dovolím říct, že výsledek byl ovlivněný rozhodčím," prohlásil domácí kouč Karel Jarolím.
Karel Jarolím
Karel Jarolím | Foto: FAČR/Vlastimil Vacek

Domácí rozpálily především tři výroky rozhodčích v čele s hlavním arbitrem Ondřejem Ginzelem. Ten první přišel v 25. minutě za stavu 1:1, kdy se Matějovský v souboji kapitánů před šestnáctkou zbavil Dočkala a zamířil přesně k tyči. Ginzel ale po zhlédnutí opakovaných záběrů branku neuznal, protože Škoda stál v momentě střely v ofsajdu a bránil sparťanskému brankáři ve výhledu.

"Mrzí mě, že ten gól nebyl uznaný. Mára to udělal fantasticky, rozhodčí si to ale vyhodnotil podle svého," zlobil se Jarolím.

V 54. minutě pak Letenští zužitkovali výhodu pokutového kopu k vyrovnání na 3:3. Preisler v šestnáctce fauloval Wiesnera a Ginzel odpískal penaltu, kterou proměnil Hancko.

V první minutě nastavení vstřelil vítězný gól po samostatném úniku Polidar, jemuž Karlsson rychle rozehrál míč po faulu na Hložka. Rozhodčí nechal sparťany slavit, přestože se Hložek v momentě rozehrávky teprve sbíral ze země.

 

Právě se děje

Další zprávy