Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Myrhyff z Undviku

Myrhyff z Undviku
(8 hlasů)
79%
přihlaš se a hodnoť
Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
Druh
Ledový obr
Titul
Král Undviku
Role
Epizodní
Karma
spoiler (zobraz kliknutím)Zlá
Hraje
Myrhyff z Undviku je přízvisko ledového obra, který vyhnal obyvatele Undviku a stal se místním vládcem. Objevuje se pouze v jednom vedlejším úkolu hry Zaklínač 3: Divoký Hon.

Osobnost a vzhled
Myrhyff má jako každý jiný ledový obr kůži zbarvenou do modra, dále čistě červené oči, spoustu vlasů a vousů, v jeho případě zbarvených do hněda. Nosí zbytky lodí (části dřeva, lana, apod.) jako lehkou zbroj. Také při boji používá kotvu. Jako každý jiný ledový obr je agresivní a prostě-smýšlející jedinec.

Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy!

Před Zaklínačem 3

Někdy před rokem 1271 se ocitá skelligský ostrov Undvik pod terorem Myrhyffa. Lidé z ostrova buď utíkají, nebo se snaží bojovat a skolit tuto bestii.

To se však nikomu nepodaří a tak se ostrov dostává pod kompletní kontrolu ledového obra Myrhyffa.

Zaklínač 3: Divoký Hon

Geralt se při svém hledání Ciri dostává na ostrov Ard Skellig, tedy na největší z ostrovů Skellige, kde nyní vládne Crach z rodu an Craite. Při setkání Geralta a Cracha ho král požádá o pomoc jeho synovi, Hjalmarovi, při výpravě na ostrov Undvik, kde má skolit strašného ledového obra a navrátit lidem zpět svůj domov. Zaklínač souhlasí a proto odplouvá na Undvik. Geralt během krátkého průzkumu objevuje Haralda, bývalého vládce Undviku z klanu Tordarroch. Ten mu sám sděluje, že s obrem udělal dohodu. Myrhyff ho nezabije a na oplátku za to mu postaví loď, kterou dopluje k poslední bitvě Ragh naar Roogu. Bývalý jarl osamělostí zešílel, mluví se svou mrtvou posádkou a je nucen ke kanibalismu, avšak bez potíží pomůže zaklínači najít cestu k Hjalmarovi a jeho bandě.

Myrhyff si však již skupiny dávno všiml a tak využil elementu překvapení a napadl je. Po delším hledání se Geraltovi podaří seskupit a dorazit do jeskyně obra. Zjišťuje tak, že přežil pouze Folan a Hjalmar. Při vstoupení do jeskyně si však všimnou ručně vyrobené klece, kde je zavřen Vigi, další člen posádky.

Pokud se Geralt rozhodne Vigiho osvobodit:
Geralt se proplíží k obrově truhle a vytáhne klíč od klece, otevře Vigimu a ten se rozeběhne přímo k obrovi a kopne ho do hlavy, tím ho vzbudí a strhne se boj.

Pokud se Geralt rozhodne Vigiho neosvobodit:
Geralt se pomalu přibližuje k obrovi, když najednou Vigi zařve, ať Myrhyffa nechá a že ho zabije on sám." To obra probouzí a strhne se boj, ve kterém Vigi přichází o život.

V obou případech však zaklínač Geralt a jeho spolubojovníci poráží Myrhyffa a tím ukončují krutovládu nad Undvikem.
Autoři popisu: RegisusMaximus; -
Blízcí

pro MÉNĚ REKLAM se přihlaš a komentuj postavu Myrhyff z Undviku

přidal: Bethes
Další ze světa
Mozaik
3709 zobraz
Munro Bruys
3745 zobraz
Myšilov
23017 zobraz
Najáda
1991 zobraz

Všechny postavy

Hodnocení uživatelů

Petr Pidas - 100%
Rozar - 80%
Enderman - 60%
ozg007 - 70%
Man1ak - 50%
YouDontSay - 90%
Nattycz11 - 100%
ondra kenway - 80%





Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc | vypnout náhledy
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.0647