Protože den bude takový, jaký si ho uděláte.

Vzděláním ke zdraví. Známá biohackerka prozradí, jak maximalizovat svůj biologický potenciál

Veronika Allister má s biohackingem bohaté zkušenosti. Foto: se svolením Kulturmarket

Jak pochopit fungování vlastního těla a dlouhodobě si udržet zdraví? To a mnohem více se dozvíte od Veroniky Allister, jedné z předních průkopnic biohackingu v Česku. Načerpat praktické informace navíc můžete z pohodlí domova – přednáška proběhne formou on-line webináře ve středu 19. května v 19 hodin.

Veronika Allister je veřejně známá biohackerka, experimentátorka, autorka knihy Hoř pomalu a spoluzakladatelka projektu Code of life. Specializuje se především na optimalizaci spánku, chladovou terapii a ženský biohacking. Život a lidské tělo ji dlouhodobě fascinují stejně jako inovativní metody v oblasti zdraví a dlouhověkosti. A právě ty se chystá zájemcům o zdravý a spokojený život blíže představit.

Pro účast na webináři se kromě připojení k internetu hodí mít i chuť převzít zodpovědnost za vlastní zdraví. Udělat konkrétní kroky, které Veronika Allister v přednášce prozradí, pak bude mnohem jednodušší. Na co se tedy můžete těšit? Dozvíte se, jaké jsou principy biohackingu a jestli jsou jeho účinky vědecky podložené. Díky praktickým tipům se pak z pohodlí domova naučíte optimalizovat svou individuální biologii a udržet si nejen dlouhodobé zdraví, ale zároveň se i cítit lépe teď hned.

Přednáška se uskuteční on-line. Foto: se svolením Kulturmarket

Workshop pořádá eventová agentura Kulturmarket v rámci série vzdělávacích on-line webinářů s názvem Inspire Academy. Kromě zdraví se věnují také oblasti osobnostního rozvoje, vědě, cestování, umění či marketingu. Vstupenky jsou dostupné na portálu smsticket.cz.

Související články

Zaručeně zlepší den

Google snímá z vesmíru úniky ropy a zemního plynu

V Portugalsku najdete nejlepší pláž světa

Nový test dokáže odhalit rakovinu prsu za pět sekund pomocí slin

Méně jíst dramaticky prodlužuje život a zpomaluje stárnutí mozku

Inspirativní rozhovor

České myšlení se mění, lidé řeší udržitelnost – a to je dobře, říká Cyril Klepek z digitálního odpadového tržitě Cyrkl

České myšlení se mění, lidé řeší udržitelnost – a to je dobře, říká Cyril Klepek z digitálního odpadového tržitě Cyrkl

Digitální odpadové tržiště pomohlo prodat střešní krytinu, celý most nebo 50 tun pomerančových slupek. Pokud tento projekt ještě neznáte, přečtěte si o něm rozhovor přímo se zakladatelem.

Pozitivní kniha

Inspirace z knihovny: Zahrajte si na astronomy a najděte souhvězdí

Inspirace z knihovny: Zahrajte si na astronomy a najděte souhvězdí

Lidstvo odjakživa fascinují záhady a neprobádané věci. Nejspíš i proto naše čtenáře nejvíc baví…