Nové designy zdarma pro Divi šablonu přidané v březnu 2021

Pojďme si představit nově přidané vzhledy od Elegant Themes pro Divi šablonu. Jsou dostupné opět zdarma pro platné členy v Divi knihovně. Prohlédnout si je můžete rovněž v našem katalogu.

Zde vám představíme designy přidané v březnu 2021.

Sunglasses Shop

Sunglasses Shop
Sunglasses Shop

Chcete založit web pro obchod se slunečními brýlemi nebo jakýkoli jiný malý online podnik? V tom případě byste si měli prohlédnout šablonu Sunglasses Shop Layout Pack pro Divi. Tento komplet vám poskytne skvělá dynamická rozvržení, jež vám umožní začít vytvářet webové stránky od začátku. Součástí jsou rovněž vlastní ikonky!

Classroom

Classroom
Classroom

Mezi klíčové vlastnosti této šablony patří účelové sekce stránky, které svým designovým stylem prezentují studentské i rodičovské prvky a stránku úkolů pro přehledné zobrazení důležitých informací studentům. Designové prvky této šablony zahrnují pozadí s “papírovou” texturou, brilantní animace a další všestrannou grafiku, kterou může použít kdokoli.

Craft School

Craft School
Craft School

Pokud připravujete web pro školu řemesel, šablonu Craft School (Škola řemesel) si oblíbíte. Tato šablona je sestavena díky krásnému a neutrálnímu designovému stylu, který si můžete upravit dle vlastních potřeb. Se šablonou získáte zdarma také fotografie , ikonky a modely zařízení, které můžete používat zcela neomezeně!

Personal Loan

Personal Loan
Personal Loan

Jestli připravujete webové stránky pro business,  prohlédněte si šablonu Personal Loan. Šablona používá čistý a moderní styl designu v kombinaci s profesionální paletou barev. S ní získáte přístup k nádherným fotografiím a ilustracím, které můžete využít zcela bez omezení!

Event Venue

Event Venue
Event Venue

Hledáte šablonu, se kterou byste nastavili elegantní webové stránky? Prohlédněte si šablonu Prostory pro akce. Tato šablona má nádherné obrázky, ilustrace i efekty. Můžete nastavit krásné webové stránky jak pro konání akcí, tak můžete šablonu použít pro vytvoření ostatních typů webových stránek.

Neuteklo vám něco?

Pokrok a WordPress na nikoho nečekají, tak nám tu raději nechte email, ať o nic nepřijdete!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Správa WordPress webu

Nemusíte na to být sami. Pomůžeme vám s pravidelnou údržbou i novými vylepšeními.

Více informací

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru