ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 10515 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: Fiedlerski vydává skladbu s Nizozemcem a Polkou

0 jsk 17.5.2021

Fiedlerski, tedy Ondřej Fiedler, před rokem odstartoval sólovou kariéru a nyní má po čerstvém vydání debutového EP ID 2.21.92. To spolu se singlem Pápá sklidilo na Spotify přes 2,5 milionu streamů. Fiedlerski nynívydává píseň Growing up, k níž si přizval vycházející hvězdy evropské hudební scény, mladého nizozemského zpěváka a skvělého skladatele Remmeho a polskou reprezentantku na Eurovizi Alicju.

Singlem Growing up tak Fiedlerski definitivně překračuje hranice Česka a ve videoklipu režiséra Ondřeje Kudyna poprvé odhazuje masku. Singl je k poslechu na všech streamovacích platformách od půlnoci 14. května.

„Písnička je o mládí, o tom, že i když to někdy vypadá, že jste v prdeli a fakt nevíte kudy jít, je to úplně v pohodě, protože je to normální aspekt dospívání. Song jsme napsali v době hlubokého covidu přes Zoom, šlo to poměrně dost rychle. Remme je skvělý zpěvák,” popisuje Fiedlerski a pochvaluje si spolupráci s Remmem, který přijel na natáčení klipu do Prahy.

Na písni Growing up vzniklo unikátní seskupení umělců, kteří reprezentují mladou svěží vlnu, jež přináší nové hudební zážitky. Remme je dvaadvacetiletý zpěvák z Nizozemska, který nedávno zaznamenal obrovský úspěch v českých rádiových žebříčcích s písní Lose Touch, kde se několik měsíců držel na předních příčkách. Vydává pod labelem Vertigo, jenž spadá pod německý Universal Music. Alicja je vycházející hvězdou Polska, která již reprezentovala Polsko na Eurovizi a vyhrála soutěž The Voice.

„Videoklip jsme natáčeli v Praze a v Polsku. V téhle době to bylo docela zajímavé to ukočírovat tak, aby to všechno dopadlo. Ale nakonec jsem z výsledku nadšený,” dodává Fiedlerski.

Tagy: ,