Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelnímu střetu zabránil, ale sám skončil ve stromě

Dodávka přejela do protisměru a střetla se s osobním vozem

17. května 2021 12:56 , aktualizace 12:59

     Dnes ráno v sedm hodin došlo u Oprechtic na Domažlicku k dopravní nehodě. "Třicetiletý řidič dodávky Volkswagen jedoucí ve směru z obce Nový Dvůr na obec Stanětice přejel s vozidlem do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Octavia padesátiletého řidiče. Ten, aby odvrátil čelní náraz, vjel s vozidlem co nejblíže k pravému okraji pozemní komunikace. Po bočním střetu bylo jeho vozidlo odraženo do silničního příkopu a poté čelně narazilo do listnatého stromu," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že došlo ke zranění řidiče osobního vozidla, který byl záchranáři transportován do Domažlické nemocnice.
     Alkohol byl u řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.