Spodní prádlo: Inspirujte se trendy pro rok 2021

Spodní prádlo: Inspirujte se trendy pro rok 2021

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Nejen vnější oděv, ale i to, co nosíte po ním podléhá módě. Spodní prádlo je důležité, protože posiluje sebevědomí, pohodu a pozitivní nastavení na celý den.

Ano, je to tak, díky dobře padnoucímu a pohodlnému spodnímu prádlu máte lepší vyhlídky na cel ý den. Nic vás netlačí, neškrtí, ani nedře. A to je důležité. A pokud je ještě v cool stylu a designu, dodá vám i větší sebevědomí.


noční košilka s kalhotkami za 219 Kč

A co je ve spodním prádle v kurzu?

Spodnímu prádlu již několik let bezkonkurenčně vládne krajka. Nejinak tomu je i v letošním roce, s číslovkou 2021. Krajka ke spodnímu prádlu neodmyslitelně patří. K ní se řadí na druhé příčce směsi s bavlnou a samet, na třetí pak vévodí bavlna samotná.


noční košilka za 159 Kč

A co design a barevnost?

Kromě stálic, jako je černá a bílá, se dostávají do popředí i pastelové odstíny. Módním trendům budou letos vévodit pastelové barvy, rafinované průstřihy, vsadky s krajkou či samet. Takové spodní prádlo vypadá velmi decentně, ale zároveň působivě. Pastelové barvy v kombinaci s rafinovaným střihem pak vypadají naprosto úchvatně.


podprsenka se spojenými ramínky na zádech za 139 Kč a string kalhotky za 55 Kč

Padnoucí prádlo je základ looku

Správný výběr podprsenky je bezesporu důležitý. Zapomínat byste však neměli ani na vhodně zvolené kalhotky. Ať už preferujete sexy string kalhotky, nebo raději sáhnete po klasickém střihu, prioritou by měla být správná velikost. Krásné krajkové provedení, jemné barvy a rafinované střihy jsou pak třešničkou na dortu, díky které se budete cítit svůdně.


push up podprsenka za 139 Kč a kalhotky s krajkou za 55 Kč

Chcete se v novém prádle cítit smyslně a zároveň si užívat pohodlí? Vybírejte si to, co máte rádi a co vám sedí a nezklame. Sortiment spodního prádla KiK to dozajista splňuje a díky své různorodosti si v něm určitě vybere každý.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: spodní prádlo, dámské spodní prádlo, trendy 2021