Bývalá atletka Denisa Helceletová odhalila pohlaví druhého potomka skutečně netradičním způsobem

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Denisa Helceletova
Zdroj: Profimedia

Narození miminka je velká událost. Některé páry si nechávají pohlaví miminka jako překvapení, jiné už předem vědí, zda se jim narodí chlapeček, nebo holčička. A bývalá atletka Denisa Helceletová nevydržela a nechala si od lékařů říct pravdu.

Denisa má na svém kontě několik medailí všeho druhu ze závodů v běhu na 400 metrů i štafety, několik jich také získala za skok do dálky. V současné době se už ale sportu nevěnuje, má totiž rodinu, o kterou je třeba se postarat.

Jednu holčičku už doma Denisa Helceletová má. 17. května roku 2018 se jí a jejímu manželovi Adamovi narodila dcera Evelin. Po oznámení dalšího těhotenství všichni s napětím hádali, co to bude tentokrát.

Vtipné a napínavé

Jakmile se Denisa dozvěděla, co že se jí to má narodit, rozhodla se to svým přátelům oznámit ojedinělým způsobem, o kterém jste možná ještě neslyšeli. Obarvila několik vajíček namodro a jiná zase narůžovo. Jen jedno ale zůstalo syrové, ta zbylá se uvařila.

Pointou celé akce bylo rozbíjet vajíčka o čelo tak dlouho, dokud někdo neobjeví to syrové. I když plán to byl dokonalý, vyšlo to bohužel hned na druhý pokus, a zábava tak netrvala příliš dlouho. Na druhou stranu nemuseli hosté čekat na odhalení tajemství.

Holka, nebo kluk?

Z vtipného videa, které Helceletová sdílela na svém Instagramu, nakonec vyšlo najevo, že pár čeká další holčičku. „Moc děkujeme za krásnou památku, příště se pokusíme rozbít těch vajíček více,“ napsala k příspěvku nastávající maminka.

Kdy přijde holčička na svět nebo zda už mají rodiče jméno, zatím jasné není. Už teď se ale ví, že bude mít děťátko milující rodinu, které fanoušci přejí jedině to nejlepší.

„Holky jsou NEJ NEJ, GRATULACE VELIKÁ,“ píše jeden z fanoušků. K jeho slovům se přidávají další desítky lidí, kteří s napětím sledovali video, aby zjistili výsledek. Někteří dokonce přiznávají, že si předem tipovali, co to nakonec bude.

„Čekala jsem kluka, ale jak je něco padesát na padesát, nikdy se netrefím,“ píše někdo. „I tak moc gratuluji, přeji rodině jen to nejlepší,“ dodává fanynka a doplňuje komentář smajlíky a srdíčky.

Evelinka se na sestřičku těší

Denisa pro rodinu žije. Dokazuje to mimo jiné i příspěvky, které pravidelně sdílí. Nedávno se pochlubila fotkou své holčičky, která je podle všeho pěkné kvítko, na malou sestřičku se už ale těší.

S Evelin byla Denisa v zoo, kde koupila své dceři zmrzlinu. A jak už to tak chodí, ta byla za chvíli všude. „Zmrzlina v ruce, následně na kalhotách, triku, mámě… hlavně, že byla spokojená. A jak se říká, pračka to vypere,“ smála se Helceletová.

I když je starost o jedno dítě náročná, rodina už se nového přírůstku nemůže dočkat. Sice to znamená, že se ke kariéře Denisa jen tak nevrátí, na druhou stranu se z ní stává máma k pohledání.

Fanoušci přejí celé rodině jen to nejlepší a hodně sil do života. A i naše redakce se přidává a k holčičce gratulujeme. A kdo ví, třeba se jednou Denisa ještě jako sportovkyně vrátí ke svým skvělým výkonům.

Zdroj: Instagram, wikipedia.org, osobnosti.cz
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články