Dcera Lourdes je mamince nebezpečně podobná. Ráda provokuje, stejně jako ona.

Dcera Lourdes je mamince nebezpečně podobná. Ráda provokuje, stejně jako ona. Zdroj: Intagram/Facebook

Lourdes Leon provokuje vyzývavým podřepem s náznakem spodního prádla
Dcera Madonny Lourdes Leon v průsvitném triku
Dcera Madonny Lourdes Leon ukázala chlupaté podpaží, že by po vzoru maminky?
Lourdes Leon
Dcera Madonny Lourdes Leon ukázala chlupaté podpaží, že by po vzoru maminky?
20
Fotogalerie

Jaká matka, taká Katka: Dcera Madonny Lourdes ráda provokuje a nebojí se ani nahoty

Obě rády provokují, obě se rády svlékají a obě patrně nepoužívají žiletky na holení. Z čtyřiadvacetileté Lourdes Leon vyrostla mladší verze Madonny. 

V případě popové královny a její dcery platí přísloví o jablku, které nepadá daleko od stromu, dvojnásob. Lourdes se prezentuje naprosto stejně, jako zpěvačka v osmdesátých letech, kdy byla její kariéra, okořeněná notnou dávkou provokace, teprve na svém počátku.

Lourdes je tento styl tak blízký, že se stejně jako její matka obléká, rebeluje a provokuje erotickými fotkami. Naposledy na sebe upozornila novou kampaní pro oděvní značku Barragán. Jejich fialové šaty ze střapců s odhalenými zády a obřím rozparkem v oblasti pozadí, prezentovala na sociálních sítích v sexy podřepu. Naprosto identicky, jako to Madonna dělala v minulosti. Jediné, co po ní Lourdes patrně nezdědila, je pěvecký talent, a tak nejspíš zůstane jen u té provokace. Ale i tím se dá v dnešním podivném světě sociálních sítích slušně uživit.

Šest potomků

Madonna má celkem šest dětí. Nejstarší dceru Lourdes Mariu Ciccone Leon, která se narodila 14. října 1996, má se svým tehdejším osobním trenérem Carlosem Leonem, se kterým ale nikdy nežila. S bývalým manželem Guyem Ritchiem má syna Rocca. Další čtyři děti zpěvačka adoptovala.

Video placeholde
Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď. • youtube.com/toptenfamous/BPŽ