Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž si rozdrtil lebku při pádu těžkého trámu

Pacienta v kritickém stavu do nemocnice transportuje vrtulník LZS

18. května 2021 16:14 , aktualizace 17:43

Hasiči Záchranáři

     K velice vážnému pracovnímu úrazu došlo dnes kolem třetí hodiny odpoledne v areálu v Nové ulici v Sušici, kde mimo jiné sídlí i firma zaměřená na svoz a zpracování odpadu. Tento úraz se stal v části areálu, kterou má jiná firma pronajatou jako autodílnu a zraněným je její majitel.
    Podle prvotních informací přímo z místa zde měl na muže údajně spadnout trám tvořící překlad nad vraty a velice vážně ho zranit, zdroj z místa doslova hovořil o rozdrcené lebce. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS z Líní.

     "Muže se podařilo vyprostit ještě před naším příjezdem," uvedl tiskový mluvčí hasičů. Poté záchranáři za asistence hasičů muže v bezvědomí a mimo jiné i s velmi vážným úrazem hlavy ošetřili a naložili do vrtulníku LZS. "Muže narozeného v roce 1979 transportuje LZS ve vážném stavu na umělé plicní ventilaci na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

     Co se na místě přesně stalo a jak ke zranění muže došlo, nyní šetří policie a na místo právě míří výjezd kriminalistů.

Aktualizace:

     Podle policie jednačtyřicetiletý muž vjížděl do dílny s harvestorem a při tom naboural do překladu vjezdu, který se tím poškodil. Muž vzal žebřík a snažil se jím překlad sundat dolů, což se mu podařilo, přitom ovšem žebřík srazil poškozeného a ten utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Na místě provádějí šetření klatovští kriminalisté. Ti vyloučili cizí zavinění. Případ budou dále zpracovávat policisté Obvodního oddělení Sušice.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!