Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po seniorovi - AKTUALIZACE

Pomůžete nám s pátráním po pohřešovaném seniorovi? 

Pražští policisté pátrají po šestašedesátiletém muži, který se dosud nevrátil domů ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný muž se špatně orientuje v čase a prostoru, trpí stařeckou demencí a sklerózou. V minulosti už byl několikrát pohřešován. Kriminalisté v současné chvíli nemohou vyloučit, že se pohřešovaný nachází mimo Prahu. Chodí totiž rád pešky a v minulosti byl nalezen v Kladně nebo v Karlových Varech. S ohledem na pokročilý věk může být v ohrožení života nebo zdraví.

Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešovaném. Jakoukoli informaci o výskytu či pohybu hledaného muže přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky Policie ČR 158. Děkujeme.

Popis pohřešovaného: Je vysoký 170 až 175 centimetrů a hubené postavy. Má středně dlouhé šedé vlasy a krátké vousy (strniště). Oblečen byl do tmavě hnědé softshellové bundy a modrých jeansů. Na hlavě měl světle hnědou kšiltovku a na nohou zimní černé boty.

por. Mgr. Violeta Siřišťová

18.05.2021

Aktualizace - Senior se vrátil domů a je v pořádku. Děkujeme všem za pomoc při pátrání.

por. Mgr. Violeta Siřišťová

19. 05. 2021

vytisknout  e-mailem