Megan Foxová a její sexy oslava 35: Krvavá lady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Megan Foxová a její sexy oslava 35: Krvavá lady

Nejslavnější  film a nejslavnější   póza. Transformers   udělal z Megan  hvězdu první   velikosti.
Nejslavnější film a nejslavnější póza. Transformers udělal z Megan hvězdu první velikosti. (profimedia.cz, )

Sexbomba Megan Foxová oslavila v neděli už 35. narozeniny. S novým přítelem, rapperem Machine Gun Kellym (31), zašla na večeři a předvedla zatraceně smyslný outfit.

Hvězda Transformers oblékla těsný krvavě rudý kostýmek, pod nímž měla jen ladící podprsenku a vystavila na odiv své přednosti i vypracované bříško. Po boku rappera, kvůli němuž se rozvádí s manželem Brianem Austinem Greenem (47) alias Davidem Silverem ze seriálu Beverly Hills 90210, jen zářila. Červená je pro tenhle pár ostatně symbolická. MGK totiž prozradil, že u sebe neustále nosí ampulku s partnerčinou krví! „Někteří lidé dávají partnerům kapesníky, Megan mi dala svou DNA,“ pochlubil se v show Ellen DeGeneresové (63).

Aha! Víte, že?

...Megan z Transformers vykopli na příkaz producenta Stevena Spielberga, když v r. 2009 v jednom z rozhovorů hloupě přirovnala režiséra filmů Michaela Baye kvůli jeho drsnému zacházení s herci k Adolfu Hitlerovi?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.