Billie Eilish všem vyrazila dech. Odbarvila se na blond, nafotila sexy snímky a její fotka na instagramu získala za 6 minut milion lajků

Máme ji zafixovanou jako talentovanou mladou zpěvačku se zeleno-černými vlasy, která se téměř výhradně prezentuje v pohodlném a možná trochu neforemném oblečení. Tak tomu je teď možná konec. Billie Eilish dospívá a spolu s tím se mění i její identita. Obarvila se na blond a své tělo ukázala na sexy snímcích, čímž překvapila snad celý svět.

Blond vlasy nejsou žádnou novinkou, Billie je nosí již několik měsíců. Celou tu dobu je však skrývala pod zeleno-černou parukou. Na sexy fotografii pro Vogue je již blonďatá a fanoušci šílí. Fotka na Instagramu pokořila rekord, za šest minut získala milion lajků. Billie uvedla, že se nyní cítí více žensky, nová image je navíc spojena s novým albem.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Nekončící plejáda úspěchů už od útlého věku

Billie Eilish se proslavila již ve svých 13 letech, kdy se svým starším bratrem Finneasem O’Connellem nahrála popovou píseň Ocean Eyes. Tu napsal právě její bratr. Jejich rodiči jsou herci Maggie May Baird a Patrick O’Connel. Billie se hudbě věnuje od 11 let, tehdy začala zpívat ve sboru.

Ocean Eyes je počinem z roku 2016, už v roce 2019 vzniklo celé album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Billie je nmladší vítězkou Grammy za album roku, prvním americkým umělcem narozeným v 21. století, jehož píseň zdolala vrchol americké hitparády. Evropské hitparády si podmanila písní No Time to Die k nové bondovce.

Ikona sebelásky a sebepřijetí

Billie Eilish je dlouhodobě vnímána jako ikona sebelásky a sebepřijetí. Sama otevřeně přiznává, že měla v minulosti problém přijmout svoji postavu, obzvlášť poté, co ve 13 letech kvůli zranění přestala s tancem. Nepřála si, aby lidé viděli její postavu a to, jak vypadá.

Nyní se ale vše mění. Billie naopak poukazuje na to, že by se nikdo neměl stydět ukázat své tělo a na ženy, které ukazují více kůže, než je zdrávo, bychom se neměli dívat skrz prsty. Změnit vnímání žen na základě jejich vzhledu se snaží i v novém singlu Your Power soustředěném na zneužívání, nátlak a kontrolu.


Avatar

Agáta Eismannová

Jsem trochu snílek, trochu módní nadšenec, trochu romantik, trochu cynik. Zajímám se o zdraví a krásu, zejména o zevní péči o naše tělo. Není mi ale lhostejné ani to, co do svého těla dostávám skrze potraviny. Ráda předávám své vědomosti a zkušenosti i z oblasti zdravé výživy.