Havel: Vítězství v MOL Cupu by nám dalo úplně jinou pozici do pohárů, sezona by se pak mohla hodnotit jinak

Havel: Vítězství v MOL Cupu by nám dalo úplně jinou pozici do pohárů, sezona by se pak mohla hodnotit jinak

Čtvrteční finálové rozuzlení MOL Cupu se zdá být pro Viktorii nejdůležitějším zápasem sezony. Jak se na další střet s favorizovanou Slavií těší obránce Milan Havel a nový trenér Milan Bílek, pro něhož půjde o třetí zápas na plzeňské lavičce?

"Fotbal přináší období, kdy se nedaří. Zápasy jdou rychle po sobě, vždy se hodnotí předchozí utkání a hned je příprava na další. Mužstvo je zde dobré, jsou tu velmi kvalitní hráči, ale musíme hrát zodpovědněji a více se bít za výsledek. Věřím, že sezonu zachráníme. Do utkání rozhodně nepůjdeme s tím, že by žádná trofej neexistovala. Věřím, že budeme dobře připraveni. Uděláme všechno pro to, aby zápas dobře dopadl," uvedl nový stratég západočeské značky z Doosan arény, jejíž slova nabídl web fcviktoria.cz.

V úspěch věří i jeho defenzivně laděný svěřenec. "Hrajeme doma, je to mé první finále poháru, takže se opravdu těším. Poslední duel se Slavií pro nás může být ponaučení. Je to nový zápas, hrajeme v domácím prostředí... Určitě je v našich silách, abychom to zvládli. Vítězství v MOL Cupu by nám dalo úplně jinou pozici do evropských pohárů, sezona by se pak mohla hodnotit jinak, kdybychom to zvládli. A přesně na to myslíme! Věříme, že to zvládneme," doplnil na klubovém webu někdejší zadák Bohemians Praha 1905.

Vše vypukne ve Štruncových sadech v 17:00 a domácí budou usilovat nejen o zisk poháru, ale i o přerušení čtyřzápasové šňůry bez výhry, během níž inkasovali 14 branek.

Horké léto v Plzni. Tohle je pět hlavních úkolů, které musí Bílek co nejdříve vyřešit!

Zdroj: fcviktoria.cz