Ševci touží po hráčském materiálu ze severu Čech, Grygera má na seznamu Chramostu i Nešického

Ševci touží po hráčském materiálu ze severu Čech, Grygera má na seznamu Chramostu i Nešického

Nelichotivou sérií devíti zápasů bez výhry oplývající Zlín, jehož by se měl brzy ujmout opavský Radoslav Kováč, je aktuálně spojován s dvojicí posil, které patří severočeským klubům Liberci a Jablonci.

Čtrnáctý celek Fortuna:ligy by mohl posílit osmadvacetiletý záložník Aleš Nešický, jenž je kmenovým hráčem Slovanu, nicméně v poslední době hostuje právě v Opavě, kde ho vede zmíněný Kováč.

A protože s ním na stadionu U Nisy Pavel Hoftych již nepočítá, rodák z Vysokého Mýta s minulostí v Táborsku či Viktorii Žižkov by se mohl odebrat právě na moravskou Letnou.

Dalším jménem, které je spojováno se Ševci, je třicetiletý forvard Jan Chramosta, který během své dlouhé prvoligové kariéry neměl tak mizerné herní vytížení jako tuto sezonu, v níž naskočil jen na 64 minut.

Petr Rada na Střelnici upřednostňuje jiné tváře, ovšem někdejšího borce Mladé Boleslavi či Plzně, jemuž byla před deseti lety věštěna zářivá kariéry, chválí za to, že i bez důvěry poctivě trénuje a není uražený.

Jeho zakončení, techniku a orientaci ve vápně už by tak od příštího ročníku 2021/2022 mohli ocenit příznivci žlutomodrých barev, jejichž nejlepším střelcem je Tomáš Poznar. Záležet jistě bude i na tom, jak šikovný bude ve vyjednáváních zlínský manažer Zdeněk Grygera.

Sparta se ohledně sítě partnerských klubů inspiruje evropskými giganty a oznámila spojení se 7 pražskými celky

Zdroj: isport.blesk.cz