Oficiální popis naznačuje, o čem bude druhý filmový Sonic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální popis naznačuje, o čem bude druhý filmový Sonic

Oficiální popis naznačuje, o čem bude druhý filmový Sonic

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 5. 2021 12:18

Snímek Sonic the Hedgehog, v české distribuci Ježek Sonic, na začátku loňského roku vzal kina útokem, jeho úspěch zastavila až pandemie koronaviru. Bylo tak nasnadě, že vznikne pokračování. Režisér filmu Jeff Fowler potvrdil, že snímek vstoupil do fáze postprodukce, zároveň ale skrze copyright studií Paramount a Sega unikl i oficiální popis filmu. Ten pochopitelně obsahuje menší spoilery!

Reklama

  • Popis odhaluje zápletku druhého filmu Sonic
  • Film jde do kin v dubnu příštího roku

Dle něho rychlonohého ježka opět potkáme v jeho novém domově v Green Hills, kde se od konce prvního dílu zabydlel. Tom s Maddie ale odjíždí na dovolenou a rozhodnou se Sonica nechat doma. Právě v tu dobu se na scénu vrátí Dr. Robotnik, který mezitím získal spojence v podobě Knucklese. Společně pátrají po kamenu (emerald), který „má moc budovat i ničit civilizace“. Sonic naopak získává parťáka Tailse a společně se vydávají kámen získat dříve, než padne do rukou Robotnikovi. Ve filmu se opět objeví Jim Carrey, James Marsden a v původním znění Sonica namluví Ben Schwartz.

O přítomnosti Tailse jsme věděli už od vydání prvního filmu, objevil se totiž v potitulkové scéně. Teď už víme, že se na scéně objeví i další hrdinové známí z původních her. Sonic the Hedgehog 2 zamíří do kin 8. dubna příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama