Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na svůj zlatý poklad si můžete v mincovně nastřádat

PR článek

Česká mincovna v Jablonci nad Nisou razí nejen české oběživo a pamětní zlaté a stříbrné mince pro Českou národní banku, ale nabízí také vlastní produkty. Jeden z nejžádanějších je investice do zlata. Ale ne vždy má zájemce o bezpečné uložení úspor celou částku najednou pohromadě.

S produktem Zlaté spoření od České mincovny si můžete prostřednictvím pravidelných měsíčních plateb uchovat hodnotu svých peněz. Díky značnému potenciálu zhodnocení je investiční zlato bez DPH ideálním prostředkem spoření do budoucna. Nejprve si zvolíte formu: buď můžete každý měsíc spořit konkrétní částku, nebo peníze spořit pro koupi konkrétního produktu. „Kromě slitků a cihel lze investovat také do zlatých pamětních mincí, jejichž hodnota v čase roste,“ komentuje spoření s Českou mincovnou, její mluvčí, Lenka Klimentová. Strategicky nejzajímavější se podle ní jeví prostřednictvím spoření investice do zlatých mincí, kde jde ruku v ruce cena bez DPH a umělecky ztvárněný kov autorem návrhu. Vlajkovou lodí je Český lev, který emituje každý rok s novým designem. 

Spořit lze od pětisetkoruny

Česká mincovna nabízí spoření již od 500 Kč měsíčně. Určíte si výši finančního obnosu, který budete chtít měsíčně spořit a stanovíte si dobu spoření a den v měsíci, kdy budete na své konto zasílat pravidelnou platbu. Po potvrzení už pak jen stačí, abyste si zkontrolovali všechny nastavené parametry spoření, které poté schválíte. Pak už vám zbyde jen potvrdit online smlouvu a složit vratnou jistinu. Jak jednoduché! Vše z pohodlí svého křesla. Nikam nemusíte chodit, objednáte diskrétně prostřednictvím webových stránek České mincovny. A vše je bez skrytých poplatků.

A jeden bonus ke spoření získáte navíc. „Zlato koupené v České mincovně si můžete bezpečně nechat zdarma uložené v našich trezorech,“ upozorňuje Klimentová. Střádání na zlaté produkty je například podle Klimentové cesta, jak zabezpečit děti či vnoučata do budoucna. Postupně jim vytvořit jejich zlatý poklad.

Založte si Zlaté spoření na www.zlaty-zivot.cz, zadejte akční kód KNIHA a získáte od nás 500 korun do začátku. Váš kód je platný do 31. 12. 2021.

„V současné době evidujeme více než 4500 klientů, kteří si Zlaté spoření založili. Nejčastější kombinací je spoření 1000 korun měsíčně na dobu pěti let a jako produkt, na který si zájemci spoří, přesvědčivě vede investiční zlatá mince Český lev,” doplňuje Jaroslav Černý, šéf marketingu.

Mince s vlasteneckým reliéfem

„Náš Český lev je zatím velmi mladý, ale už hrdě stojí po boku reprezentantů z celého světa,“ vyzdvihuje Černý jeden z produktů nabízených ve spoření s Českou mincovnou. Květen roku 2017 se může směle zařadit mezi další přelomový milník v dějinách ryze českého podniku, České mincovny. Od tohoto data razí první ryze investiční mince „Český lev“ v České republice, které jsou dostupné v řadě gramáží. 

Investiční minci, která je tím nejlepším prostředkem, jak uložit peníze, a přitom nese symboliku země, ve které se razí, mají mnohé země světa i Evropy. Po Vídeňských filharmonicích, Javorovém listu, Australskému klokanovi, Čínské pandě či Americkém orlu je tu již čtvrtým rokem Český lev. Záhy se pevně usadil s respektem ostatních mezi tuto prestižní společnost. Hned od počátku emise byl o náš „bullion coin“ velký zájem nejen doma ale i ve světě. Investiční mince jsou totiž příležitostí jak uložit peníze do fyzična – do drahého kovu s prestižním uměleckým ztvárněním. Do své nabídky si je vyžádal rovněž největší online distributor drahých kovů na světě APMEX a získaly evropskou ochrannou známku. Vedle investičního potenciálu zaujaly také atraktivním vlasteneckým reliéfem, který se dočkal několika obměn.

Jistota i originální dárek

Jedním z důvodů, proč se investiční mince České mincovny tak rychle zařadily po bok slavných světových protějšků, je jejich nízký emisní náklad. Zatímco investiční mince zahraničních mincoven jsou raženy v řádech milionů kusů, emisní limit mincí ražených v České republice se počítá na stovky či tisíce. „Tato skutečnost zvyšuje potenciál zhodnocení investice a přidává jí sběratelský rozměr. Díky uměleckému zpracování pak mince skvěle poslouží také jako originální a hodnotný dárek – k promoci, ke svatbě, k narození dítěte i jen tak pro radost,“ uzavírá obchodní ředitel České mincovny Aleš Brix.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Česká mincovna, mincovna, mince, spoření, investice, Český lev, Česká národní banka, Jablonec nad Nisou, Jaroslav Černý, Česko, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na svůj zlatý poklad si můžete v mincovně nastřádat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.