Vybere si Buffon svou Parmu, nebo ho Galliani naláká za Berlusconim, kde jsou nyní doma i Balotelli s Boatengem?

Vybere si Buffon svou Parmu, nebo ho Galliani naláká za Berlusconim, kde jsou nyní doma i Balotelli s Boatengem?

Není žádným tajemstvím, že Gianluigi Buffon (43), jenž za Starou dámu odehrál celkem 658 soutěžních utkání, na Juventus Stadium za pár týdnů končí.

Protože ještě pořád neoznámil definitivní odchod do penze, italská média aktuálně řeší jeho budoucnost a příštího chlebodárce.

Favorité jsou momentálně dva a u ani jednoho z nich by někdejší strážce svatyně Paris Saint-Germain nemusel opustit Apeninský poloostrov.

Jedním z nich je Serii B hrající Monza, ve které figuruje někdejší dvojka z AC Milán, a sice majitel Silvio Berlusconi a výkonný ředitel Adriano Galliani.

Ten už měl ostatně i italskou legendu se 175 mezinárodními starty oslovit s dotazem na to, jestli by měl o dres, který oblékají i Kevin-Prince Boateng nebo Mario Balotelli, vůbec zájem.

Ambiciózní Monza byla ve druhé nejvyšší italské soutěži nováčkem a obsadila po základní části třetí místo, s tím, že mezi tři postupující se nakonec nedostala, neboť v baráži po výsledcích 0:3 a 2:0 nestačila na Cittadellu.

Dalším zájemcem o jeho služby je podle všeho Parma, jejíž trikot Buffon oblékal do léta roku 2001, než se za necelých 50 milionů eur odebral právě do Juve.

Trojnásobný šampion Serie A, jehož brzy opustí Juraj Kucka, je po osmi porážkách v řadě v tabulce poslední a a už déle je jistým sestupujícím do druhé ligy. Že by se pokusil vrátit mezi elitu právě v barvách svého prvního klubu a kruh by se uzavřel?

Buffon dosáhl v italském prostředí již na pětadvacet trofejí a vyrovnal rekord Maldiniho

Zdroj: sport.sk