Skupina odborníků pro epidemické situace? Díky, nechci! Poradím si sám

Pro dobrotu na žebrotu, to by mohlo být nové heslo Mezioborové skupiny pro epidemické situace. Ministerstvu radili s covidem a řešením celé té prekérní situace jménem pandemie. A ministerstvo v čele s Petrem Arenbergerem si už zjevně myslí, že je po všem. Ha optimisti. Nebo MeSES vyhodili kvůli té drobné kritice? No kdo by chtěl poslouchat, že něco pos*al, že jo? Na kloub celé téhle věci se šel podívat náš speciální reportér Tomáš Plhoň. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Arenbergerovi se to už tak trošku sype pod rukama. Po Prymulovi a Blatném, kteří nastavili nepopulární protipandemická opatření mohl jen slíznotu smetanu, ale jakoby křeslo ministra zdravotnictví vyloženě lákalo k tomu všechno podělat. Arenbergerovi museli novináři připomenout, že vlastní pár desítek nemovitostí, navíc se ukázalo, že jednu z nich nezískal úplně legálně.

No tak na kom by si vybil zlost že jo? Novináře ani obyvatelstvo vyhodit z jejich pozic nemůže, tak si zchladil žáhu na MeSES a jejich šéfovi. Budiž vám to jako varování, kdo si dovolí Peťanovi odporovat!