Vy jste, Tomáši, vařil šest let v La Degustation. Proč jste vlastně michelinskou restauraci opustil?
Tomáš: Těch důvodů bylo několik. Neodcházelo se mi lehce, nikdy jsem nevěřil, že bych mohl doopravdy odejít, ale časem jsem v hloubi duše začínal tušit, že se to jednou stejně musí stát. Jeden z důvodů byl ten, že jsem vždycky chtěl vlastní podnik. A Olda Sahajdák mě tím, jak vedl La Degustation, vždy inspiroval. Postupem času mi ukázal, jaká jsou pro a proti mít vlastní podnik, a tím mě na to vlastně nevědomky připravoval. Další důvod byl určitě ten, že jsme mohli mít s Tiny nějaký společný projekt, na kterém můžeme pracovat spolu.
Ve Vietnamu se ryby smaží nebo vaří celé, s hlavou a kostmi. Maso se porcuje i s kostmi. A tak to děláme i my. Nechtěli jsme ustoupit „rozmazleným“ evropským návykům.